Αθλητισμός

Αναβλήθηκε για τις 15 Ιουλίου η συνέλευση

koroibos_suneleusi.jpg
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναμενόταν, λόγω των δραματικών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, η χθεσινή έκτακτη Γ.Σ της ΚΑΕ Κόροιβος με κύριο θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για τη νέα χρονιά, δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η νέα Γ.Σ. θα γίνει στις 15 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, πάλι στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο της Αμαλιάδας και όλοι ελπίζουν να είναι καλύτερη η κατάσταση στην χώρα μας, για να υπάρξει απαρτία και να ενισχυθεί οικονομικά η ομάδα, εν όψει και της συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ.  

Για την αναβολή της Γ.Σ. μας μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Χρήστος Λαγός, που τόνισε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα (σ.σ χθες) είχαμε την έκτακτη Γ.Σ. που συγκαλέσαμε με σκοπό την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Λόγω μη απαρτίας, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι οι μέρες είναι δύσκολες, και ιδίως το Σαββατοκύριακο αυτό, αφού η χώρα μας είναι σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, θα πάμε σε επαναληπτική Γ.Σ η οποία θα πραγματοποιηθεί πάλι στο Λαζαράκειο δημοτικό μέγαρο, στις 15 Ιουλίου. Καλούμε όλους τους μέτοχους να συμμετάσχουν για να ξεκινήσουν οι εξελίξεις σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου».

Σε ερώτηση που του κάναμε για τις εξελίξεις στην ομάδα (παραμονή Μαρκόπουλου και στελέχωση ρόστερ), ο κ. Λαγός μας τόνισε χαρακτηριστικά:

«Θα περιμένουμε λίγο να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε στην χώρα μας και από Δευτέρα θα δούμε. Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν».

Απλά να τονίσουμε εκ νέου, ότι θα είναι μεγάλη έκπληξη για όλους αν δεν παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Κοροίβου ο Χάρης Μαρκόπουλος. Για το ρόστερ ακόμη είναι νωρίς. 

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα