Ελλάδα

Αναβλήθηκε η δίκη για τον γνωστό δικηγόρο που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικη

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου 2022.
Ακούστε το άρθρο

Μετά την υπόθεση revenge porn του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ένα ακόμα περιστατικό διαρροής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η 22χρονη σήμερα Αρετή είναι μία από τις κοπέλες που έχει βρει τη δύναμη να καταγγείλει με το όνομά της και το πρόσωπό της τα όσα της συνέβησαν.

Πριν καλά – καλά κλείσει τα 15, η Αρετή – όπως καταγγέλλει – έπεσε θύμα αποπλάνησης και σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό δικηγόρο της Αθήνας. Ο 56χρονος τότε άνδρας εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας και τις φιλικές σχέσεις που είχε με την οικογένειά της και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία, δεν δίστασε να ανεβάσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές, χωρίς φυσικά την συγκατάθεση της κοπέλας.

Σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, εκδικαζόταν η υπόθεση της Αρετής, η δίκη της οποίας αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου 2022 καθώς θα πρέπει να ολοκληρωθεί η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό του σκέλους της υπόθεσης για τις πλημμεληματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δικηγόρος.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η 22χρονη κοπέλα τόνισε: «Σήμερα είχαμε το δικαστήριο για τη συκοφαντική δυσφήμιση που μου έκανε ο κακοποιητής μου. Ο άνθρωπος αυτός είναι  κακοποιός, εγκληματίας, έχει κλέψει τις ψυχές μας, εμένα και των δύο άλλων κοριτσιών και ζητάμε από όλα τα κορίτσια να μην φοβούνται για να πάρουμε πίσω τις ψυχές μας».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος και μηνυτής ανέφερε πως «σήμερα έρχεστε να καλύψετε τη δίκη για την οικογένεια που διαδίδει αυτά τα συκοφαντικά σε βάρος μου. Έχω απαλλαγεί με βουλεύματα για την πράξη του βιασμού».

Υπενθυμίζεται ότι η Αρετή έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης, σύμφωνα με την καταγγελία, το 2014 και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης από το 2017, όταν και έγινε η η καταγγελία.  Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εν λόγω δικηγόρος κατηγορείται για παρόμοιες πράξεις από δύο κοπέλες 12 και 13 ετών στην Άνδρο.

Πηγή: newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα