Ηλεία

Αναβλήθηκε η εκδίκαση δύο αιτήσεων για το «Παρά θιν’ αλός»

Έντονο ενδιαφέρον της ιδιοκτήτριας ΕΤΑΔ, για την άμεση επαναλειτουργία του τουριστικού περιπτέρου.

Αναβλήθηκε την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, για τις 18 Φεβρουαρίου 2022, η εκδίκαση και των δύο αιτήσεων ακύρωσης που έχει ασκήσει στο Διοικητικό Εφετείο Πάτρας ο κ. Χρ. Γρηγόρουλος, πρώην μισθωτής του τουριστικού περιπτέρου Ζαχάρως «Παρά θιν αλός», κατά τη χρονική περίοδο 2015-18.

Οι αιτήσεις στρέφονται κατά της άδειας δόμησης μικρής κλίμακας, που είχε εκδώσει ο επόμενος μισθωτής Θεόδωρος Νικολόπουλος και κατά της νομιμοποίησης του κτιρίου ως αυθαιρέτου, που είχε γίνει από την προηγούμενη δημοτική αρχή Ζαχάρως.

Η αναβολή ζητήθηκε από την ιδιοκτήτρια του τουριστικού περιπτέρου, Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, επειδή δεν είχε λάβει εγκαίρως γνώση των αιτήσεων ακύρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βούληση της ΕΤΑΔ είναι να παρέμβει ενεργά στις σχετικές δικαστικές διαδικασίες, ώστε να λυθεί μια και καλή το ζήτημα που έχει ανακύψει και να είναι σε θέση να αξιοποιήσει απρόσκοπτα το τουριστικό περίπτερο Ζαχάρως.

Να αναφερθεί ότι πέρα λοιπών ενεργειών της, η ΕΤΑΔ επιθυμεί να επιλυθεί και τυπικά το όλο θέμα της άμεσης επαναλειτουργίας του «Παρά θιν’ αλός» Ζαχάρως.

Όλη η επικαιρότητα