Ελλάδα

Αναβλήθηκε η επέμβαση στον 11χρονο Ρώσο – Στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού o 20χρονος Ολλανδός

rosos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Αναβλήθηκε τελικά η χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβαλλόταν ο 11χρονος από τη Ρωσία που δέχθηκε 20 μαχαιριές από τον 20χρονο Ολλανδό διασκεδαστή του ξενοδοχείου στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Η επέμβαση είχε στόχο να διορθωθεί η βλάβη στον τένοντα του αριστερού του χεριού, ωστόσο οι θεράποντες γιατροί έκριναν ότι ο οργανισμός του μικρού είναι ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος και δεν χρειάζεται να μπει στο χειρουργείο για μια επέμβαση ρουτίνας, όπως τη χαρακτηρίζουν, η οποία μπορεί να γίνει και τις επόμενες μέρες.

Να σημειωθεί βέβαια ότι αυτό για το οποίο προβληματίζονται οι γιατροί είναι η αποκατάσταση της κινητικής λειτουργίας του αγοριού.

Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο 20χρονος

Ο 20χρονος δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο, θα οδηγηθεί στην Ψυχιατρική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού.

Οι Αρχές έκριναν ότι εκεί θα μπορεί ο νεαρός Ολλανδός να λαμβάνει την φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και την οποία, σύμφωνα τουλάχιστον και με όσα δήλωσε η μητέρα του, είχε διακόψει κατά την παραμονή του στην Κρήτη.

Όλη η επικαιρότητα