Αναβολές στον στίβο: Από τον Μαραθώνιο Ολυμπίας μέχρι τα Βιλαέτεια!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Ο αθλητισμός έχει μπει στον «πάγο» λόγω κορωνοϊού, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς.

Στην περιοχή μας έχουν αναβληθεί τα πάντα, από διεθνείς αγώνες που ήταν να γίνουν αυτές τις ημέρες (π.χ. η σειρά Προμηθέας-Τόφας Μπούρσα στο Eurocup) μέχρι τοπικά πρωταθλήματα, ενώ κλειοστές παραμένουν όλες οι εγκαταστάσεις δημόσιες, δημοτικές και ιδιωτικές.

Το τρίμηνο που ακολουθεί, από τον επόμενο μήνα έως και τον Ιούνιο, θα είναι πολύ δύσκολο και από αθλητικής πλευράς, καθώς είτε ήδη έχουν αναβληθεί διοργανώσεις και αγώνες είτε είναι στον αέρα!

Ας δούμε τι συμβαίνει στον στίβο:

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να καταλάβει πως οι διοργανώσεις του Μαρτίου και του Απριλίου στις οποίες εμπλέκεται η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου δεν θα γίνουν. Εχουμε και λέμε: 6ος Μαραθώνιος Ηλείας (29/3, Αρχαία Ολυμπία-Αμαλιάδα-Πύργος-Αρχαία Ολυμπία), διασυλλογικοί αγώνες Κ14/τέτραθλα (1ος αγώνας) και αγώνες «Κώστας Φωτιάδης» (4/4), διασυλλογικοί αγώνες Κ18 (11/4), διασυλλογικοί αγώνες Α/Γ και σύνθετα Κ16 (25-26/4).

Παράλληλα, ήδη ανακοινώθηκε και η αναβολή του «Ζεύξη Run-Κώστας Παναγιωτόπουλος» (25-26/4), ενώ στον αέρα είναι όλες οι διοργανώσεις του Μαΐου: Διεθνές μίτινγκ «Βεργώτεια» (9/5, Αργοστόλι), «Τοφάλεια» (16/5), διασυλλογικοί αγώνες Κ16 (17/5), «Βιλαέτεια» (29/5, Πύργος), διασυλλογικοί αγώνες Κ14/τέτραθλα (2ος αγώνας) και αγώνες «Αλέκα Σιούλη» (30/5)!

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ και Συνθέτων Α/Γ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Ιουνίου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, αλλά και με τα «Αιγιάλεια» (6/6).