Αχαϊα Ζώα

Αναβολή ζήτησε η Φιλοζωική για την υπόθεση των Σαγέικων που καταγγέλουν κακοποιημένα ζώα

Ακούστε το άρθρο

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα συζητηθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου η καταγγελία σύμφωνα με την οποία βρέθηκαν κακοποιημένα ζώα στα Σαγεικα Αχαΐας.

Η φιλοζωική ένωση η οποία εκανε την καταγγελία ζήτησε και πήρε αναβολή. Η επιχείρηση Ιπποκαμηλος τονίζει για μια ακόμη φορά πως δεν εχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Σε έγγραφα της αστυνομίας και του Δήμου αναγράφεται καθαρά πως δεν επιβλήθηκε πρόστιμο , αφού δεν υπήρχαν παραβάσεις, σε αυτοψία που έγινε στον χώρο . Η κτηνιατρική υπηρεσία τονίζει την άριστη κατάσταση των ζώων και δεν διαπιστώνει τυχόν παραβάσεις όπως αυτές αναγράφονται στις καταγγελίες , υπογραμμίζοντας πως τα πάντα συνάδουν με τους κανόνες ευζωίας των άγριων και ενδημικών ζώων .

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε πως η επιχείρηση τελεί υπό το νόμο και λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας για τα ζώα και τον άνθρωπο.

Η καταγγελία δεν υφίσταται και είμαστε βέβαιοι πως πολλές απο τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τον Αύγουστο του 2017 απο την φιλοζωική οργάνωση , εχουν τραβηχτεί σε άλλες περιοχές. Η επιχείρηση Ιπποκαμηλος δραστηριοποιείται αρκετά Χρόνια στην περιοχή των Σαγεικων και εχει υποδεχτεί χιλιάδες κόσμου ανάμεσα τους και πολλα μικρά παιδια.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μοναδικό θέαμα στο κοινό και επαφή με τα ζώα που δεν μπορούν να βρουν άλλου.Ο ιδιοκτήτης, η οικογένεια του και οι εργαζόμενοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στα ζώα και τα φροντίζουν σαν μέλη της οικογένειας τους.

Δ.Τ.

Όλη η επικαιρότητα