Χωρίς κατηγορία

Άνδρας των μυστικών υπηρεσιών έδωσε την χαριστική βολή στον Τζ. Φ. Κένεντι!

kennedy_655_355.jpg
Ακούστε το άρθρο

Εκείνοι που ασχολούνται ακόμα με τις θεωρίες συνομωσίας για το πως και από ποιόν έπεσε νεκρός ο Τζων Φτζέραλντ Κέννεντι, τώρα λένε ότι έχουν στοιχεία ότι ο αμερικανός Πρόεδρος πυροβολήθηκε 2 φορές και από 2 διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ένα νεο ντοκυμαντέρ υποστηρίζει ότι ένα μέλος των Μυστικών Υπηρεσιών, πυροβόλησε στο κεφάλι τον JFK κατά λάθος!

Το ντοκυμαντέρ έχει τον τίτλο: JFK: The Smoking Gun και σύμφωνα με αυτό, ο Τζώρτζ Χίκι, άνδρας των Μυστικών Υπηρεσιών, ο οποίος επέβαινε στο αυτοκίνητο πίσω από εκείνο του αμερικανού Προέδρου, πυροβόλησε κατά λάθος στις 22 Νοεμβρίου του 1963.

Η θεωρία θα βρει πολλούς υποστηρικτές, αφού το 75% των αμερικανών δεν πιστεύουν την επίσημη εκδοχή για το πως δολοφονήθηκε ο JFK.


Το νεο αυτό ντοκυμαντέρ, βασίζεται στις έρευνες του Κίλν Μακ Λάρεν, βετεράνου ντετέκτιβ από την αυστραλία, ο οποίος επι 4 χρόνια έψαχνε την αληθινή ιστορία πίσω από την δολοφονία του Κέννεντι.

Οι θεωρίες του βασίστηκαν στην 20ετή έρευνα του Χάουαρντ Ντόναχιου ο οποίος την έχει αποτυπώσει και σε βιβλίο με τίτλο: Θανάσιμο Λάθος: Η βολή που σκότωσε τον JFK.

Όπως υποστηρίζει ο Μακ Λάρεν, ο πράκτορας Χίκι και οι μυστικές υπηρεσίες, το βράδυ πριν την δολοφονία του Κέννεντι, ήταν σε ένα πάρτι μέχρι τα ξημερώματα.

Το ντοκυμαντέρ JFK: The Smoking Gun θα προβληθεί σε καλωδιακό κανάλι στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου

Η επόμενη ημέρα, ήταν πολύ δύσκολη για όλους τους αφού δεν είχαν συνέλθει από το μεθύσι και ο Χίκι δεν ήταν και επαρκώς εκπαιδευμένος για να χρησιμοποιεί το όπλο τύπου AR-15 που είχε πάνω του.

“Ήταν η πρώτη του φορά που ήταν συνοδεία του αμερικανού Προέδρου και η πρώτη φορά που είχε πάνω του το συγκεκριμένο όπλο”, λέει ο ερευνητής.

Πως έγιναν όλα

Την ώρα που ο περίφημος Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ πυροβόλησε εναντίον του Κέννεντι, ο Χίκι έπιασε το όπλο του. Όταν όμως όλα τα οχήματα που συμμετείχαν στην πομπή φρέναραν απότομα, εκείνος κατά λάθος πάτησε την σκανδάλη και έριξε την χαριστική βολή στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Κέννεντι!

Για να υποστηρίξει ακόμα περισσότερο την θεωρία του, ο Μακ Λάρεν, είπε ότι οι σφαίρες με τις οποίες ήταν γεμάτο το όπλο του Χίκι ήταν διαφορετικές από του Όσβαλντ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ο Όσβαλντ δολοφονήθηκε πριν ακόμα πάει σε δίκη και πει την δική του εκδοχή των γεγονότων.

Σε καμμία περίπτωση ο πράκτορας δεν πυροβόλησε εσκεμμένα, ωστόσο το γεγονός καλύφθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες για να μην διασυρθούν και θεωρηθούν υπεύθυνες για την δολοφονία του Τζων Φιτζέραλντ Κέννεντι.

Ο Χίκι, πέθανε πριν από 2 χρόνια και στην κατάθεσή του τότε είχε πει ότι μόλις άκουσε τον πυροβολισμό, σηκώθηκε όρθιος και όπλισε το AR-15, αλλά σε καμμία περιπτωση δεν πυροβόλησε.

Όλη η επικαιρότητα