Ηλεία

Ανδραβίδα: 6η Νυχτερινή Ποδαράτη – Οι συμμετοχές και το κέφι κτύπησαν κόκκινο! (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Έγραψε ιστορία η 6η Νυχτερινή Ποδαράτη στην Ανδραβίδα, αφού ξεπέρασε σε συμμετοχές και φαντασία κάθε προσδοκία! Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα όλα ήταν έτοιμα στο όμορφο αποκριάτικο σκηνικό στην πλατεία και στους δρόμους της πόλης της Ανδραβίδας.
Η πόλη  ντυμένη και φωταγωγημένη στο πνεύμα του καρναβαλιού και της αποκριάς, γιόρτασε μέσα σε μια πανδαισία χρωμάτων, ήχων, κεφιού, ζωντάνιας, χορού με το αγαπημένο συγκρότημα«Passepartout» να εκτοξεύουν την διάθεση στα ύψη σε ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, μετατρέποντας έτσι την εμφάνισή τους σε ένα ξέφρενο πάρτι!

Η φιλαρμονική Ανδραβίδας ΑΡΙΩΝ σήμαμε την έναρξη της παρέλασης. Την αποκριάτικη παρέλαση πλαισίωναν επαγγελματίες χορευτές, παρουσίες από όμορφες μαζορέτες, αποκριάτικες κατασκευές, μεγάλος αριθμός συμμετοχής πολύχρωμων γκρουπ από κάθε σημείο του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης καθώς και των όμορων δήμων με κέφι, διασκέδαση, ανεμελιά, σάτιρα, φαντασία, ευρηματικότητα, έμπνευση, καλλιτεχνική διάθεση, χορό και δημιουργικό πάθος έλαβαν μέρος ξεπερνώντας σε αριθμό κάθε προηγούμενο με την εκπληκτική Σοφία Ζαχαροπουλου στην παρουσίαση της βραδιάς.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μία βραδιά, με σύμμαχο τον καιρό, ενώ  ο ουρανός της πόλης έλαμψε από βεγγαλικά σε μια μοναδική στιγμή σε ρυθμό, ένταση και φαντασμαγορία, και έδωσε το έναυσμα για τη συνέχεια της διασκέδασης σε καφετέριες της πόλης. Στην πλατεία είχαν στηθεί περίπτερα για να προσφέρουν ποτά και αναψυκτικά σε όλο τον κόσμο. Και του χρόνου!

Όλη η επικαιρότητα