Ηλεία

Ανδραβίδα: Έκλεψε φορτηγό την ώρα της κηδείας!

Ακούστε το άρθρο

Συνέβη στην Ανδραβίδα: Την ώρα της κηδείας επέλεξε ένας ρομά για να κλέψει φορτηγό, όχι όμως οποιοδήποτε αλλά εκείνο που μετέφερε τα στεφάνια στη μνήμη του νεκρού!

Χωρίς  να γίνει αντιληπτός ο ρομά μπήκε στο όχημα το έθεσε σε λειτουργία και εξαφανίσθηκε. Η κλοπή έγινε μετά από λίγα λεπτά αντιληπτή και ο ιδιοκτήτης του φορτηγού ειδοποίησε την αστυνομία η οποία τελικά ύστερα από καταδίωξη εντόπισε το φορτηγό στην ΕΟ Πατρών Πύργου στα όρια Ηλείας – Αχαΐας.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο ρομά συνελήφθη και αύριο θα πάρει το δρόμο του εισαγγελέα.

Το σήμα της Αστυνομίας:

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και στέρηση Δελτίου Ταυτότητας

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ανδραβίδα από αστυνομικούς της μικτής περιπολίας των Αστυνομικών Τμημάτων Ανδραβίδας Κυλλήνης και Βουπρασίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κατοχή ναρκωτικών και στέρηση Δελτίου Ταυτότητας.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα οι αστυνομικοί της μικτής περιπολίας εντόπισαν τον άνδρα να οδηγεί κλεμμένο όχημα και του απηύθυναν σήμα για έλεγχο.

Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη, με αποτέλεσμα ο συλληφθείς να προσκρούσει σε προστατευτικά κιγκλιδώματα, να παρασύρει αστυνομικό και να ακινητοποιηθεί έπειτα από βλάβη στους τροχούς, στο ύψος των Μποντέικων Αχαΐας.

Σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά – φαρμακευτικά δισκία.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εκδώσει Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα