Ηλεία

Ανδραβίδα: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής εμπορευμάτων μεγάλης αξίας από επιχείρηση εμπορίας γεωργικών εφοδίων

Ακούστε το άρθρο

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει  (500) συσκευασίες με σπόρους καλαμποκιού και πολλές συσκευασίες με ζιζανιοκτόνα συνολικής αξίας (55.000) ευρώ

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το μεγαλύτερος μέρος των κλοπιμαίων και το επέστρεψαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης

Εξιχνιάσθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, υπόθεση κλοπής εμπορευμάτων μεγάλης αξία από ήff επιχείρηση εμπορίας γεωργικών εφοδίων στην Ανδραβίδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και ενός 46χρονου ημεδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Πιο συγκεκριμένα ο 27χρονος, στις 16-5-2019, το απόγευμα, στην Ανδραβίδα, μετέβη με αγροτικό αυτοκίνητο σε επιχείρηση εμπορίας γεωργικών εφοδίων και αφαίρεσε συνολικά (500) συσκευασίες με σπόρους καλαμποκιού και διάφορα ζιζανιοκτόνα συνολικής αξίας (55.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, βρήκαν και κατέσχεσαν στην οικία του 46χρονου στην Γαστούνη (21) συσκευασίες σπόρων καλαμποκιού, που όπως προέκυψε είχαν αφαιρεθεί από την επιχείρηση.

Από την έρευνα που συνέχισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, προέκυψε ότι ο 46χρονος είχε προμηθευτεί τα προϊόντα της κλοπής από τον 27χρονο και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του τελευταίου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ακόμη (250) κλεμμένες συσκευασίες καλαμποκιού.

Οι αστυνομικοί αφού κατάσχεσαν τα κλοπιμαία τα απέδωσαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης ενώ επιπλέον κατέσχεσαν και το αγροτικό αυτοκίνητο του δράστη που χρησιμοποίησε για την διάπραξη της κλοπής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας,  ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών προκειμένου να διαπιστωθεί αν συμμετείχαν και άλλοι δράστες στην διάπραξη της κλοπής.

Όλη η επικαιρότητα