Ηλεία

Ανδραβίδα: Καταγγελία κατά του 60χρονου και για ενδοοικογενειακή βία – Κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του

Ξεκλήρισε μία οικογένεια, αφού πυροβόλησε τους γονείς και στραγγάλισε τα δύο παιδάκια, που βρίσκονταν στο σπίτι.
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Παρασκεύης ο 60χρονος δράστης του φρικτου εγκλήματος στην Ανδραβίδα.

Ο άντρας ξεκλήρισε μία οικογένεια, αφού πυροβόλησε τους γονείς και στραγγάλισε τα δύο παιδάκια, που βρίσκονταν στο σπίτι. Τα αίτια της δολοφονίας δεν είναι ακόμη πλήρως εξακριβωμένα. Ο ίδιος, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια, στην ομολογία του ισχυρίστηκε ότι οι Αρμάντο και Μαρία Κλότσι  (οι δύο γονείς) του χρωστούσαν ενοίκια, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν και ρατσιστικά κίνητρα, λόγω της συμπεριφοράς του 60χρονου έως σήμερα, η οποίο χαρακτηρίζεται από βίαιες πράξεις και ρατσιστικά ξεσπάσματα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες.

Διαβάστε επίσης:

Ανδραβίδα: Ποιος είναι ο καθ’ ομολογίαν δράστης του τετραπλού φονικού

Χτυπούσε τις συζύγους του και τα παιδιά του

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Είχε πυροβολήσει γείτονά του στα 15 του

Τα τελευταία χρόνια ο 60χρονος έμενε μόνος του, στην Ανδραβίδα, και όπως έγινε γνωστό προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην γειτονιά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αναφέρει ότι ο 60χρονος τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές στα πόδια του όταν ο δράστης ήταν σε ηλικία μόλις 15 χρονών, γιατί είχαν μια μικρο-παρεξήγηση, ενώ δεύτερος γείτονας, λέει πως ο Δ.Β., του δηλητηρίασε τα σκυλιά, επειδή είχαν μια διένεξη μεταξύ τους.

Όλη η επικαιρότητα