Ηλεία

Ανδραβίδα: Μοίρασαν χαμόγελα στα παιδιά!

Η Ανδραβίδα είχε την τιμητική της αυτές τις μέρες με δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις που έγιναν στην πλατεία Αγίας Σοφίας με πρωταγωνιστές τα πρόσωπα των ημερών τα παιδιά.

Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φίλων Πολιτισμού η «Εστία». Στις 23 Δεκεμβρίου στις 5.30 το απόγευμα, ο Άγιος Βασίλης έφθασε συνοδεία της Φιλαρμονικής διασχίζοντας την αγορά της Ανδραβίδας στην πλατεία Αγίας Σοφίας. Εκεί ήταν συγκεντρωμένοι μικροί και μεγάλοι και  τα χορευτικά τμήματα, το τμήμα Μουσικής της Εστίας και το τμήμα Ιππικής δεξιοτεχνίας των «Κενταύρων» υποδέχθηκαν τον κόσμο και ανέλαβαν να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Ακολούθησε μια εκπληκτική εκδήλωση όπου στο τέλος μοιράστηκαν δώρα ενώ ακολούθησε σε κατάστημα της περιοχής ο 1ος Λευκός χορός.

Το γλέντι συνεχίστηκε και την επομένη, παραμονή Χριστουγέννων με τον Εμπορικό Σύλλογο να διοργανώνει μια επίσης όμορφη εκδήλωση. Στην πλατεία Αγίας Σοφίας έφτασε το χριστουγεννιάτικο το ξωτικό και γέμισε με χαμόγελα και κέφι τις ψυχούλες των παιδιών. Φορτωμενο με μπαλόνια και ένα τεράστιο φουσκωτό, μοίρασε χαμόγελα. Το …ξωτικό έβαψε με στρασάκια προσωπάκια των παιδιών. Φανάρια στολίστηκαν με ευχούλες ενώ με βεγγαλικά έλαμψε ο ουρανός της όμορφης Ανδραβίδας. Στο τέλος μοιράστηκαν  ζεστοί και τραγανοί λουκουμάδες για να κλείσει γλυκά η βράδια αυτή. Τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ευχαρίστησαν τον χορηγό «Σελεκτικα» κ. Γιώργο Κονταρή. Και στις δύο εκδηλώσεις ήταν παρών και ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ.

Όλη η επικαιρότητα