Ηλεία

Ανδραβίδα: Νυχτερινή ποδαράτη με πολύ τραγούδι από Τσαλίκη!

Με κεντρικό παρουσιαστή τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη!
Ακούστε το άρθρο

Με κεντρικό παρουσιαστή τον τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη και την ραδιοφωνική παραγωγό της ΟΡΤ FM, Ελένη Καννή αλλά και ως Θεό Ποσειδώνα, τον δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η 8η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στους κεντρικούς δρόμους της κοινότητας.

Η συνεργασία των Σχολείων, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, των Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων, των επιχειρήσεων και όλων των κατοίκων, η Νυχτερινή Ποδαράτη στην Ανδραβίδα, εκτόξευσε τον πήχη της διασκέδασης προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με το αστείρευτο χιούμορ του διασκέδασε πληρώματα και θεατές ενώ μουσικά συνόδευσε την βραδιά ο Dj Tasos Gabriliadis. Η Αποκριάτικη συνάντηση ξεκίνησε από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο ύψος της εκκλησίας Παμμεγίστων Ταξιαρχών και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε μέχρι το λαογραφικό μουσείο της πόλης. Η οργανωτική επιτροπή της Νυχτερινής Ποδαράτης ετοίμασε μια άρτια διοργάνωση δημιουργώντας μία πρωτοφανή «έκρηξη» κεφιού και δημιουργίας, τρία χρόνια μετά τους περιορισμούς της πανδημίας. Όπως αναφέρθηκε η 8η Νυχτερινή Ποδαράτη είναι το καρναβάλι της συμμετοχής, της ψυχαγωγίας, της ασφάλειας, της δημιουργικότητας, με όλους τους συλλόγους να συμμετέχουν ενεργά, με δεκάδες μαθητές να δημιουργούν, με 1300 και πλέον καρναβαλιστές να ξεχύνονται στους δρόμους της Ανδραβίδας σε μια μοναδική πανδαισία χρωμάτων.

Η 8η Νυχτερινή Ποδαράτη της Ανδραβίδας είχε φέτος ένταση, μουσική, χορό, πανδαισία χρωμάτων υπό βροχή βεγγαλικών, χιλιάδων σοκολάτων που δόθηκαν σε όλους τους θεατές και άφθονα κεράσματα για μικρούς και μεγάλους. Άκρως εντυπωσιακός και ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας, που συμμετείχε ενεργά στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση ντυμένος ως θεός Ποσειδώνας ενώ την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησαν ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και επικεφαλής της Κ.Ο., Μιχάλης Κατρίνης, ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Βασιλόπουλος, οι υποψήφιοι βουλευτές Ηλείας, Μάικ Αμπου Χάντμπα, Κωνσταντίνος Τσεριώνης, Γεράσιμος Μπαλαούρας και Γιώργος Παναγιωτόπουλος, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρος Ανυφαντής, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Δείτε φωτογραφίες: 

Όλη η επικαιρότητα