Categories: WEB tvΗλεία

Ανδραβίδα: Πως έγινε η σύλληψη του 60χρονου δράστη του τετραπλού φονικού (pics/vid)

Share

Ήταν περασμένες εννιά το βράδυ, όταν σήμανε συναγερμός στις Αρχές για έναν άνδρα με κουκούλα που φέρεται να μπήκε στο σπίτι του φερόμενου ως δολοφόνου του πρωτοφανούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε μάνα, πατέρα και δύο μωρά στην Ανδραβίδα.

Ρεπορτάζ: Κων/νος Γκελντής – Αντώνης Φώτης

Άμεσα στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση από την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι, με τους πάνοπλους αστυνομικούς να αναμένουν κάποια νεότερη κίνηση, προσέχοντας ιδιαίτερα προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε άτυχη στιγμή που θα δημιουργούσε δυσάρεστες καταστάσεις.

Στην Πάτρα

Την ίδια ώρα η αστυνομία είχε στήσει παράλληλη επιχείρηση και στη γειτονική Αχαΐα με μπλόκα. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν το μπλε φορτηγάκι Mazda, με οδηγό τον 60χρονο να κινείται στην Περιμετρική Οδό των Πατρών στο ύψος του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Ο φερόμενος ως δράστης έπεσε

πάνω σε ένα από τα μπλόκα και τελικά συνελήφθη χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση. Οι αστυνομικοί της Πάτρας σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους από την Ηλεία, αμέσως τον προσήγαγαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας όπου τις πρώτες πρωινές ώρες ξεκίνησε η ανάκρισή του για τα αίτια, τα κίνητρα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Από την Πάτρα στην Ηλεία

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας όπου και ομολόγησε τις φριχτές πράξεις του.

Ανδραβίδα: Ομολόγησε ο συλληφθείς για το τετραπλό φονικό!

Είχε συνεργό;

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται η εφ. «Πατρίς» οι Αρχές εκτός από το μπλε φορτηγάκι του φερόμενου δολοφόνου αναζητούσαν και ένα δεύτερο όχημα, το οποίο ο 60χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ως προπομπό, που θα τον ενημέρωνε για πιθανή παρουσία της αστυνομίας.

Ο «συναγερμός» στην Α.Δ. Ηλείας

Όσον αφορά την επιχείρηση που είχε γίνει νωρίτερα στην Ανδραβίδα, σήμανε «συναγερμός» στους Ηλείους αστυνομικούς όταν από συναδέλφους τους που περιπολούσαν στην περιοχή υπήρξε ειδοποίηση για ύποπτη κίνηση στο σπίτι του 60χρονου. Κατά άλλες πληροφορίες o ίδιος φέρεται να πήγε στο σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε και από εκεί ξεκίνησε η επιχείρηση.