Ελλάδα

Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Αυτός ήταν ο συνοδηγός της μοιραίας Porsche του Βακάκη

Ακούστε το άρθρο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί από προχθές ολόκληρη η Ελλάδα το φρικτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο ύψος της Θήβας, όταν μια Porsche μπήκε στον παράδρομο της εθνικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα.

Από το τροχαίο, έχασαν τη ζωή τους μια μητέρα 33 ετών μαζί με το 3χρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες της Porsche.

Οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που πήρε στον θάνατο τέσσερις ψυχές ήταν ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo, Γιώργος Βακάκης και συνοδηγός ο παιδικός του φίλος Ανδρέας Γεωργακόπουλος ο οποίος βρέθηκε περίπου 50 μέτρα μακριά από το σημείο. Έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ το σώμα του ήταν χτυπημένο πολύ.

Ο 24χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή Μαρτίνου (και όχι στα Jumbo, όπως είχε αρχικά γραφτεί) ενώ οι γονείς του είναι γιατροί, με διευθυντικές θέσεις στο νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» (νεογνολόγος η μητέρα του, καρδιοχειρουργός ο πατέρας του).

Τα δύο παιδιά μεγάλωσαν μαζί. Ήταν απο παιδιά κολλητοί. Ο Ανδρέας, λίγο μεγαλύτερος απο τον Βακάκη ακολουθούσε τον νεαρό γόνο σχεδόν σε όλα τα ταξίδια του.  «Ήθελαν μαζί να κατακτήσουν τον κόσμο» λένε άνθρωποι που γνώριζαν την σχέση των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του  Ανδρέα Γεωργακόπουλου,  θα γίνει την Πέμπτη, στο Α’ Νεκροταφείο.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Όλη η επικαιρότητα