Ηλεία

Ανδρέας Μαρίνος: «Ταιριάζει το μπετόν και η πέτρα στον Κάμπο;»

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΡΙΝΟΥ

Ψύχραιμα και σε χαμηλούς τόνους ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος όταν και όπου χρειάζεται δίνει απαντήσεις. Έτσι προχθές μέσα από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανήρτησε σχόλιο, ως απάντηση στον πρ. δήμαρχο Αλέξη Καστρινό, ο οποίος προ ημερών είχε εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με τον Βιολογικό Γαστούνης.

Στο σχόλιό του ο δήμαρχος έγραψε: «Ταιριάζει το μπετόν και η πέτρα στον Κάμπο; Θα μας δοθεί η ευκαιρία να το συζητήσουμε με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, στη συζήτηση που θα κάνουμε για τα σφαγεία και για τη μίσθωση των κοινοχρήστων χώρων και για το βιολογικό! Γιατί ακριβώς σέβομαι τη θεσμική του ιδιότητα και δεν τον αδειάζω, όπως κάνει καθημερινά, ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της παράταξής του, που αναζητά και δε βρίσκει πρόσωπα για μια νέα μάταιη και αυτή τη φορά προσπάθεια. Ο περήφανος λαός του Δήμου Πηνειού, θέλει συλλογική και δημοκρατική λειτουργία και όσους λειτουργούν διαφορετικά, τους αφήνει στη πικρή μοναξιά τους!».

Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου συνεδριάζει στη Γαστούνη το δημοτικό συμβούλιο, η πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους. Θα έχει ενδιαφέρον για το αν θα υπάρξει συζήτηση περί «μπετόν και πέτρας» του δημάρχου με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Διονύση Γεωργόπουλου.

Όλη η επικαιρότητα