Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Πολιτική Αλλαγή και στην Περιφέρεια με Νεκτάριο Φαρμάκη»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Το μήνυμα των Ευρωεκλογών και η επερχόμενη ευρύτατη νίκη, όπως αναμένεται στις βουλευτικές εκλογές για τη ΝΔ, σηματοδοτεί την περίοδο των μεγάλων πολιτικών αλλαγών στη χώρα μας.

Αλλαγές που δείχνουν το δρόμο και για τις Περιφερειακές εκλογές της Κυριακής και προϋποθέτουν Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού, με σύγχρονο, παρεμβατικό και ουσιαστικό ρόλο.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τονίσει τη σπουδαιότητα που προσδίδει στις Περιφέρειες, αφού σύμφωνα με τον ίδιο θα έχουν πλέον καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της νέας κυβέρνησης, σε όλη την Ελλάδα.

Στη Δυτική Ελλάδα που η απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή και ο κ. Κατσιφάρας την έχουν αφήσει σε «λιμνάζοντα νερά» χωρίς τα μεγάλα έργα υποδομής και τις ανάλογες σημαντικού χαρακτήρα διεκδικήσεις, η ανάγκη των αλλαγών αυτών γίνεται περισσότερο επιβεβλημένη.

Η εφαρμογή παρεμβάσεων σε διαφορετική από τη σημερινή κατεύθυνση και η νοοτροπία μιας δυναμικής Περιφέρειας που θα κινείται στρατηγικά με στόχους και αποτελέσματα, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για το νικητή του πρώτου γύρου των εκλογών Νεκτάριου Φαρμάκη.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ» και οι συνεργάτες του, άξια και ικανά πρόσωπα της κοινωνίας, μας έχουν ήδη πείσει αν μπορούν.

Σας καλώ και ζητώ να τους στηρίξουμε και τώρα, δίνοντάς τους την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αλλάξουν πραγματικά και να βελτιώσουν το κλίμα φέρνοντας την ελπίδα στην Περιφέρεια, θέτοντας ως «αιχμή του δόρατος» την Ηλεία.

Ας γίνει τη δεύτερη Κυριακή το πρόκριμα που δώσαμε την πρώτη φορά στον κ. Φαρμάκη, οριστική «εντολή», για να διαχειριστεί τις τύχες αυτής της περιοχής που «διψά» για την ανανέωση και την αλλαγή σε πρόσωπα, πρακτικές και καταστάσεις.

Όλη η επικαιρότητα