Ηλεία

Ανδρέας Νικολακόπουλος για Πανελλαδικές Εξετάσεις: “Σε κάθε δοκιμασία υπάρχει και κάτι όμορφο”

"Το μέλλον τους ανήκει και εμείς θα είμαστε πάντοτε στήριγμά τους, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα εύκολα και στα δύσκολα"
Ακούστε το άρθρο

Οι νέοι μας, με την συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις καλούνται να επιχειρήσουν ένα σημαντικό άλμα για την μετάβασή τους στην ενήλικη ζωή. Αναμφίβολα είναι μία δύσκολη δοκιμασία, για την οποία έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και κόπο επί σειρά ετών, και θα επηρεάσει την μελλοντική τους σταδιοδρομία. Ωστόσο, δεν αποτελεί μονόδρομο και δεν είναι το τέλος. Στην ζωή θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για την εκπλήρωση των στόχων και των ονείρων και οι νέοι πρέπει να γνωρίζουν ότι σε κάθε δοκιμασία πάντα υπάρχει κρυμμένο και κάτι όμορφο. 

Ας αναζητήσουν το όμορφο λοιπόν και με πίστη στις ικανότητές τους να αντιμετωπίσουν και αυτή την δοκιμασία και να απολαύσουν την ολοκλήρωση ενός κύκλου της ζωής τους για να περάσουν πιο ώριμοι και δυνατοί στον επόμενο. 

Το μέλλον τους ανήκει και εμείς θα είμαστε πάντοτε στήριγμά τους, στις επιτυχίες και τις αποτυχίες, στα εύκολα και στα δύσκολα, με την ελπίδα τα όνειρά τους και οι στόχοι τους να ξεπεράσουν τις δικές μας προσδοκίες.  

Καλή δύναμη και καλή επιτυχίας σε όλους! 

Όλη η επικαιρότητα