Categories: Ηλεία

Ανδρέας Παπαδάκος: “Ξέρω οτι ξεκινά λασπολογία με σκοπό την ηθική εξόντωσή μου”

Share

Απάντηση στο Δελτίο τύπου του Δήμου Ήλιδας που υπογράφουν τα 5 μέλη του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού.

Γνωρίζω οτι από τα 5 μέλη του Δ.Σ. μερικά δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει. Ξέρω οτι ξεκινά μία εκστρατεία ηθικής και ίσως φυσικής εξόντωσή μου. Ο Ανδρέας Παπαδάκος δεν φοβάται κανέναν. Γνωρίζω οτι ό,τι κάνω το κάνω για το καλό του τόπου μου, που η συγχωρεμένη η μάνα μου με έχει ορκίσει να βοηθάω όπως μπορώ. Ζυγίζω τους φίλους μου αυτές τις μέρες, αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάνε την Αλήθεια και τον τόπο. Δεν περιμένω καλύτερη απάντηση από όσα λέω στην αίτησή μου, προς το Δήμαρχο Ήλιδας, άλλωστε η Αλήθεια θα υπάρχει και θα φαίνεται σταδιακά. Δεν θέλω να απαντάω από τα ΜΜΕ, αλλά προς χάρην της αλήθειας απαντάω λέξη προς λέξη. Και γνωρίζω οτι άλλοι κρύβονται πίσω από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Θα τα πούμε και γι’ αυτούς.

Απαντώ λοιπόν:

1ο: Μπείτε στο Διαύγεια του Δήμου Ήλιδας να δείτε πότε έγινε η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του Δήμου Ήλιδας. Ήταν Νοέμβριος του 2021. Με επίσημο τρόπο και συγκεκριμένο σκοπό. “Την απονομή Μπεράτη” και την κοινή συνεδρίαση στην Αμαλιάδα του Συλλόγου ΜΜΕ Ελλάδας. Άρα 1ο ψέμα είναι οτι έχουμε να συνεδριάσουμε 2 χρόνια.

2ο: Ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι μονοπρόσωπα όργανα Ανώνυμης Εταιρίας που το καταστατικό παραπέμπει στη λειτουργία των υπόλοιπων ανώνυμων εταιριών της Ελλάδας. Δεν είναι το Δ.Σ. το ανώτατο όργανο, αλλά η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Δηλαδή ο Δήμος Ήλιδας και η κ. Μπεράτη. Αυτοί έχουν το λόγο και αυτοί έχουν την τελική ευθύνη λευτουργίας Δ.Σ. και προσώπων.

3ο: Ο Ανδρέας Παπαδάκος από το Δεκέμβρη του 2021 έως το Μάιο του 2022 όπως γνωρίζουν άπαντες, λείπει στο Τορόντο του Καναδά, έχοντας αφήσει πίσω του τον υπεύθυνο Διευθύνων σύμβουλο κ. Τριγωνίδη να κάνει όλες τις απαιτούμενες νομικές και θεσμικές ενέργειες. Τις έκανε; Μάλιστα να γνωρίζετε οτι λόγω της ιδιαιτερότητας του καταστατικού του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, μπορούν 2 μέλη του Δ.Σ. να καλέσουν σε συνεδρίαση και φυσικά να αποφασιστούν θέματα. Πήρε κάποιος την πρωτοβουλία συνεδρίασης, όσο έλειπε ο Ανδρέας Παπαδάκος; Κανείς. Ούτε οι κύριοι μέτοχοι ούτε κάποια από τα μέλη.

4ο: Ο κ. Τριγωνίδης γνώριζε όλες τις ενέργειες του Ανδρέα Παπαδάκου εδώ και 2 μήνες. Ο κ. Τριγωνίδης ενήργησε αντιθεσμικά και δεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο για τις αποφάσεις του. Ο κ. Τριγωνίδης έπρεπε να απαντά στα εισερχόμενα email του Σταθμού, εδώ και έναν χρόνο, να ενημερώνει τον πρόεδρο, να ενημερώνει τα μέλη του ΔΣ, να τρέχει το Σταθμό. Το έκανε; Όχι. Ήταν ενήμερος από τους συνεργάτες μου να ενημερώσει γραπτώς όλα τα μέλη του ΔΣ. Το ίδιο και με το Δήμαρχο. Ήταν ενημερωμένος (ως πλειοψηφία και εκ του καταστατικού) γραπτώς και προφωρικώς. Το έκανε αυτό ο κ. Τριγωνίδης; Να ενημερώσει τα μέλη;

5ο. Ο Ανδρέας Παπαδάκος όταν επέστρεψε από το Τορόντο το Μάιο του 2022 ενημερώθηκε για τη μη πορεία και μη υλοποίηση καμίας απόφασης για επαναλειτουργία του σταθμού. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ να πραγματοποιηθεί ΔΣ το οποίο με διάφορες προφάσεις μελών, που ήθελαν να συζητούν άλλα θέματα, δεν προχώρησε τίποτα. Δεν κατέστη δυνατή καμία συνεδρίαση, να βρεθούν δηλαδή 4 μέλη από τα 7.

6ο. Σε άτυπη συνεδρίαση, λόγω μη απαρτίας, στα μέσα Ιουλίου φάνηκε η μη τήρηση των αρχών από μέλη που πληρώνονται από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας. Τότε η συνεδρίαση αυτή έληξε άδοξα γιατί ένα μέλος που κόπτεται για την Ιστορία του Αείμνηστου Μπεράτη ζήτησε χρήματα που δεν έχει δώσει ούτε τα δικαιούται.

7ο: Η απόφαση για να πληρώνει με δικά του λεφτά ο Ανδρέας Παπαδάκος, άνθρωπο να τρέχει για διαφημίσεις είναι ήδη παρμένη από ΔΣ εδώ και 2,5 χρόνια. Με χρήματα του Ανδρέα Παπαδάκου που ΔΕΝ επιβαρύνεται ο Ραδιοφωνικός Σταθμός θα δούλευαν αυτά τα άτομα.

8ο: Ο Ανδρέας Παπαδάκος ήθελε να δουλέψει ο σταθμός και για την ηθική του δέσμευση προς τον Μπεράτη. Γι’ αυτό ακριβώς πριν 1 χρόνο αγόρασε πομπό στα ΑΜ και του υποσχέθηκε να προχωρήσει ενάντια σε όλες και όλους για να παραμείνει ανοικτός ο σταθμός.

Χάνετε τη μεγάλη εικόνα. Να δουλέψει ο Δημοτικός Σταθμός Αμαλιάδας. Εγώ προσπαθώ και θα προσπαθώ πάντα για το συμφέρον του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας και της πόλης μου.

Ανδρέας Παπαδάκος