Categories: Γ Εθνική

Ανδρέας Τρυφωνόπουλος (Τεχνικός Πανηλειακού): «Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Share

«Η ομάδα σιγά – σιγά θα βρει τα πατήματά της, και με τις προσθήκες που θα γίνουν, θα μπορέσει να μείνει άνετα στην κατηγορία».

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, επέστρεψε ο Πανηλειακός από τη Ρόδο , παίρνοντας το 1- 1, με αντίπαλο τον Ιάλυσο για την 8η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και έπιασε στην 6η θέση τον Α.Ο. Πυλίου Κω, και τους 10 βαθμούς. Ένα καλό αποτέλεσμα, με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς στο β΄ μέρος ο Ιάλυσος πίεσε αρκετά, αλλά ο Πανηλειακός άντεξε και επέστρεψε με τον βαθμό από το νησί, έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τον γκολκίπερ Ραφαήλ Κατακίτσο.

Η «Πατρίς – Σπορ» ζήτησε τη γνώμη του νέου τεχνικού της ομάδας Ανδρέα Τρυφωνόπουλου, ο οποίος ευρισκόμενος τρεiς αγωνιστικές στον πάγκο της ομάδας (Αιολικός, Πανιώνιος και Ιάλυσος), έχει αλλάξει κατά πολύ τον Πανηλειακό.

Όχι μόνο από πλευράς προσώπων, αλλά κυρίως από πλευράς ψυχολογίας και πάθους. Ας δούμε τι είπε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια που έκαναν στην Ρόδο και για τον πολύτιμο βαθμό που πήραν, απέναντι σε μια ομάδα που τα έδωσε όλα για τη νίκη μιας και κινδυνεύει …, έχοντας μάλιστα και κόντρα διαιτησία, σε ένα ματς που κρατήθηκαν 12 λεπτά καθυστερήσεων.

Παρότι η ομάδα για ακόμα μια φορά αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα και δέχτηκε πολύ νωρίς γκολ, αντέδρασε γρήγορα, οι παίκτες μου έβγαλαν πάθος και διάθεση να γυρίσουν το ματς, και φτάσαμε σχετικά γρήγορά στην ισοφάριση.

Στην επανάληψη διαχειριστήκαμε το 1 – 1, παρά την πίεση των αντιπάλων και την εύνοια της διαιτησίας που συνεχώς τους έσπρωχνε, ενώ εμάς δεν μας άφηναν να βγούμε μπροστά, κρατήσαμε το σκορ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα και τον γκολκίπερ μας, Καρακίτσο. Αν αναλογιστούμε ότι σε σχέση με το ματς του Πανιωνίου η ομάδα είχε πολλές αλλαγές, θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Σιγά – σιγά θα βρούμε τα πατήματά μας, και με τις ανάλογες προσθήκες που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες, η ομάδα θα μείνει άνετα στην κατηγορία. Άλλωστε η φετινή Γ΄ εθνική και ο όμιλος που αγωνιζόμαστε, είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος, με ιστορικές και παραδοσιακές ομάδες, με μεγάλα μπάτζετ σε σχέση με εμάς. Εμείς πλέον βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάθε ματς για εμάς είναι ένας τελικός, κάνοντας ταμείο στο τέλος. Μας λείπουν βέβαια κάποιοι παίκτες, όπως π.χ. ένα κλασικό σέντερ – φορ και ένα δεκάρι, αλλά πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα τους έχουμε, χάρις στις προσπάθειες του αεικίνητου προέδρου μας, Κώστα Ντάβαρη.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, και εμείς ξεκινάμε την Κυριακή κόντρα στον ιστορικό Παναργειακό , με την βοήθεια όχι μόνο των φιλάθλων του Πύργου αλλά όλης της Ηλείας, μια νέα αντεπίθεση»