Αθλητισμός

Ανδρέας Ζήκος: «Η νίκη μας ήταν σημαντική για πολλούς λόγους»

"Ο Ηλειακός εκτός από νέα ομάδα, είναι και μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια απείχε από τις διακρίσεις
Ακούστε το άρθρο

Στο γήπεδο της Γαστούνης βρέθηκε ο τεχνικός του Ηλειακού Ανδρέας Ζήκος, προκειμένου να παρακολουθήσει τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του, Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο τεχνικός των Γαλάζιων Καβαλάρηδων, σχολιάζοντας τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Μανολάδα, ανέφερε: «Ήταν μια νίκη πολύ σημαντική για εμάς, για πολλούς λόγους. Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια στην αρχή και κερδίσαμε το πρώτο. Ο Ηλειακός είναι μια ομάδα με νέα πρόσωπα. Παίζαμε στο γήπεδο μιας ομάδας η οποία έχει κορμό από πέρσι, με τη δική της φιλοσοφία, με όλα αυτά που προσβεύει η Δόξα τα τελευταία χρόνια. Ο Ηλειακός εκτός από νέα ομάδα, είναι και μια ομάδα η οποία τα τελευταία χρόνια απείχε από τις διακρίσεις. Από εκεί και πέρα, κάθε ομάδα η οποία έχει δουλέψει, είναι λογικό να μην εμφανίζεται έτοιμη από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια. Μιλάμε για την ομάδα εκείνη η οποία είναι δουλεμένη και προγραμματισμένη, από την προετοιμασία. Και ο Ηλειακός είναι μια τέτοια ομάδα. Βγάλαμε πράγματα, όπως να είμαστε άμεσοι στο παιχνίδι μας, αλλά και εκεί που στράβωσε αυτό, όταν η Δόξα προηγήθηκε, να μπορέσουμε να αντιδράσουμε και να ανατρέψουμε το σκορ, φθάνοντας στη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος, ωστόσο έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο.

Τέλος, η νίκη ήταν σημαντική και για ένα ακόμα λόγο. Μας έχουμε κολλήσει μια ταμπέλα,. Αυτή του φαβορί. Και δικαίως μας την έχουν κολλήσει, επειδή έχουμε αποκτήσει παίκτες με ποιότητα, η ποιότητα αυτή όμως δεν κερδίζει από μόνη της, αν η ομάδα δεν γίνει σύνολο και δεν βγάλει συνεργασία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Όλη η επικαιρότητα