Smile Μουσική

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η Ηλεία τραγουδίστρια εντυπωσίασε στη δεύτερη πρόβα για τη Eurovision

Η Ανδρομάχη ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του Pala Olympico!
Ακούστε το άρθρο

Λίγο μετά της 10 το πρωί, η Ανδρομάχη ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή του Pala Olympico και εντυπωσίασε με τη σκηνική της παρουσία. Σαν μία σύγχρονη Αφροδίτη, παρουσιάστηκε στη δεύτερη πρόβα για τη Eurovision, τραγούδησε το κομμάτι «Ela» και εντυπωσίασε.

Η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου εμφανίστηκε σε ένα τεράστιο κοχύλι, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι δύο χορεύτριες που τη συνοδεύουν, ενώ η σκηνική εμφάνιση συμπληρώνεται από εντυπωσιακά γραφικά και ιδιαίτερους χρωματισμούς, οι οποίοι «παίζουν» ανάμεσα σε μπλε, ροζ και μωβ αποχρώσεις.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρόβας, η αποστολή της Κύπρου αντιμετώπισε κάποιες τεχνικές δυσκολίες. Μάλιστα, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να σταματήσει την ερμηνεία της μετά την πρώτη στροφή του τραγουδιού και η πρόβα να επαναληφθεί δύο φορές. Σε δηλώσεις της, αργότερα στους δημοσιογράφους, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να ακούσει σχεδόν καθόλου από το ακουστικό της.

Εκτός, όμως, από τις τεχνικές δυσκολίες, η Ανδρομάχη εμφανίστηκε με διαφορετικό χτένισμα σε σχέση με την πρώτη πρόβα και νέα γραφικά. Την παρουσίαση του «Ela» στη σκηνή του «Pala Olimpico» έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Ανδρομάχη και το «Ela» θα διεκδικήσουν την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της φετινής Eurovision μέσα από τον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου, ενώ μία μέρα πριν, η Κριτική Επιτροπή θα βαθμολογήσει την τελική της εμφάνιση.

Δείτε απόσπασμα από την δεύτερη πρόβα της Ανδρομάχης:

Όλη η επικαιρότητα