Κόσμος

Ανείπωτη τραγωδία στις ΗΠΑ: Έγκυος μητέρα σκότωσε τον 2 ετών γιο της και αυτοκτόνησε

«Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο πολύτιμη είναι η ζωή»
Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μία τραγωδία έρχεται από τις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά γυναίκα από το Άινταχο των ΗΠΑ, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πυροβόλησε τον μόλις 2 χρονών γιο της και έπειτα έβαλε τέλος στη ζωή της.

Η 33χρονη Elizabeth Lawley και ο γιος της βρέθηκαν νεκροί το βράδυ της Τετάρτης μέσα στο σπίτι του πατέρα της γυναίκας. «Η έρευνα έδειξε ότι η Lawley πιθανότατα σκότωσε τον γιο της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε», ανέφερε η αστυνομία.

«Στα 19 χρόνια υπηρεσίας μου στην κομητεία Shoshone, δεν έχω δει ποτέ τόσο συντετριμμένη την κοινότητά μας. Σήμερα ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για την οικογένεια, για το γραφείο μας και για όλους τους πολίτες» δήλωσε η σερίφης Holly Lindsey σχετικά με την τραγωδία. «Μπορεί να έχω στερηθεί τον ύπνο μου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι πόσο πολύτιμη είναι η ζωή. Φιλήστε τον/την σύζυγό σας, αγκαλιάστε τα παιδιά σας, τηλεφωνήστε στους γονείς σας και στα αδέρφια σας για να τους ενημερώσετε – μην θεωρείτε τίποτα από αυτά δεδομένο… ούτε για ένα λεπτό» πρόσθεσε.

Η Lawley ήταν έξι μηνών έγκυος όταν διέπραξε την δολοφονία-αυτοκτονία, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Ο πατέρας της Lawley ήταν ο πρώτος που είδε την κόρη και τον εγγονό του νεκρό, μεταδίδει η New York Post.

Οι γείτονες είπαν ότι επέστρεψε στο σπίτι του γύρω στις 6 το απόγευμα και υπέθεσε ότι η κόρη του και το εγγόνι του κοιμόντουσαν σε ξεχωριστό δωμάτιο του σπιτιού. Στις 8:30 μ.μ. πήγε να ελέγξει τι κάνουν και βρήκε τα πτώματά τους.

Η προφανής δολοφονία-αυτοκτονία είναι η πιο πρόσφατη σε μια σειρά από οικογενειακές δολοφονίες που σαρώνουν το έθνος των ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα, ο γιατρός Parth Gandhi από τη Γιούτα σκότωσε τον 16χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μέσα στο ιατρείο του.

Πηγή: newsbeast.gr

Όλη η επικαιρότητα