Κύπρος

Ανέβασαν sex tape με τη 19χρονη στο WhatsApp και σε sites

Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στην Κύπρο, με τη 19χρονη Βρετανίδα να βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την κυπριακή δικαιοσύνη εξαιτίας της ψευδούς καταγγελίας της. Και ενώ ήταν γνωστό πως από το βράδυ της ερωτικής συνεύρεσης της νεαρής με τους 12 Ισραηλινούς υπήρχε video, εκείνο που προκύπτει τώρα είναι πως το sex tape είχε διαρρεύσει παντού.

Ισραηλινές πηγές ανέφεραν ότι το video όπου έχει καταγραφεί η βραδιά έχει διαρρεύσει σε όλο τον κόσμο, τόσο μέσω του WhatsApp, όσο και μέσα από πορνογραφικά sites, όπου ανέβηκε! Σύμφωνα με μια από τις πηγές αυτές που μίλησε στη Daily Mail «κατά τη διάρκεια του video ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «είσαι η πόρνη μου, πες ότι είσαι η πόρνη μου», με τη 19χρονη να ρωτά τι της λένε και έναν από τους νεαρούς να της απαντά: «λέμε ότι είσαι σέξι». Δεν είναι ωραίο. Δεν είναι αυτός ο τρόπος να συμπεριφέρονται οι άνδρες».

Όταν άλλαξε την κατάθεσή της και παραδέχτηκε ότι δεν υπήρξε βιασμός, η 19χρονη από τη Βρετανία υποστήριξε πως εξοργίστηκε όταν τρεις από τους νεαρούς τη βιντεοσκόπησαν χωρίς τη συναίνεσή της ενώ έκαναν σεξ. Και στη συνέχεια ανέβασαν το sex tape στο WhatsApp, όσο και μέσα από πορνογραφικά sites.

Βίντεο από τη βραδιά εκείνη έδειξαν οι 12 Ισραηλινοί και στους Κύπριους αστυνομικούς προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν είχαν βιάσει τη 19χρονη από τη Βρετανία. Ο δικηγόρος της, Αντρέας Πιταντζής τόνισε πως η διαρροή του video είναι μεγαλύτερο αδίκημα απ’ ό,τι αυτό για το οποίο κατηγορείται η πελάτισσά του.

Ο Γισραέλ Νταβίντ, ένας από τους νεαρούς που κατηγορήθηκαν για τον βιασμό, υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Channel 12 του Ισραήλ πως στα βίντεο που έδειξαν στην αστυνομία, πουθενά η νεαρή δεν φαίνεται να ζητά βοήθεια. «Η αστυνομία είδε το video, η πόρτα ήταν ανοιχτή και αντί να φωνάζει για βοήθεια και πως τη βιάζουν, εκείνη λέει «κλείσε την πόρτα»», ισχυρίστηκε ο νεαρός Ισραηλινός.

via 

Όλη η επικαιρότητα