Ηλεία

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Γαστούνη – Νέα θρασύτατη κλοπή

Οφείλουν οι αστυνομικές αρχές του τόπου να εξετάσουν κάθε πιθανή λύση και να προχωρήσουν σε μέτρα που θα μειώσουν ή θα μηδενίσουν την εγκληματικότητα στην περιοχή.
Ακούστε το άρθρο

Η θρασύτητα κάποιων επιτήδειων φαίνεται να μην έχει όρια πλέον, αφού όπως αποδείχθηκε χθες το πρωί στη Γαστούνη και σε τοπική επιχείρηση της περιοχής δε δίστασαν να «μπουκάρουν» και να κλέψουν όχι μόνο το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας, αλλά και σημαντικά έγγραφά της.

Η είδηση έγινε γνωστή από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την κόρη ιδιοκτήτη κτηνιατρείου να αναφέρει με λεπτομέρειες πως κατάφερε ο δράστης ή οι δράστες να αφαιρέσουν το πορτοφόλι της άτυχης γυναίκας. Ειδικότερα, ο ιδιοκτήτης απουσίαζε για κάποια δουλειά και στην επιχείρηση βρισκόταν η γυναίκα του.

Οδράστης ή οι δράστες είχαν εξετάσει το χώρο τις προηγούμενες ημέρες και φαίνεται πως ήξεραν πότε να χτυπήσουν, από που να μπουν, καθώς και τις εξόδους διαφυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπήκαν από την πλαϊνή πόρτα, αφαίρεσαν το πορτοφόλι, διάφορα σημαντικά αντικείμενα αλλά και κάποια έγγραφα και σημαντικά χαρτιά. Στη συνέχεια, η κόρη της άτυχης ιδιοκτήτριας τόνισε πως αρκετά δυσάρεστα γεγονότα τέτοιου τύπου έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις, σε κεντρικά σημεία της πόλης και σε σπίτια, κάτι που προκαλεί φόβο και καλλιεργεί στους πολίτες το αίσθημα εγκατάλειψης από τις αρχές.

Παράλληλα, επεσήμανε πως όλα βαίνουν προς το χειρότερο και πως δεν επιθυμεί να υποδεικνύει συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων, ωστόσο είναι αυτές που έχουν προκαλέσει όλα αυτά τα δεινά και αποτελούν μέρος της τοπικής εγκληματικότητας.

Με όλα αυτά τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, οφείλουν οι αστυνομικές αρχές του τόπου να εξετάσουν κάθε πιθανή λύση και να προχωρήσουν σε μέτρα που θα μειώσουν ή θα μηδενίσουν την εγκληματικότητα στην περιοχή.

Όλη η επικαιρότητα