Χωρίς κατηγορία

Angelina Jolie: Κίνδυνος να χάσει την κηδεμονία των παιδιών. Ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει

Ακούστε το άρθρο

Μετά τον χωρισμό τους το 2016 και μια χρονοβόρα μάχη για την κηδεμονία, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έφτασαν σε συμφωνία, κατά την οποία η ηθοποιός θα είχε αποκειστική επιμέλεια των έξι παιδιών τους, ενώ ο Pitt θα μπορούσε να τα επισκεφτεί, αλλά όχι τόσο συχνά.

Ωστόσο, η αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μάλλον απειλείται, καθώς σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που κυκλοφόρησαν πριν από λίγες μέρες, ένας δικαστής διατάσσει την 43χρονη ηθοποιό να βελτιώσει τη σχέση των παιδιών με τον πατέρα τους, διαφορετικά θα χάσει την κηδεμονία.

«Το να μην έχουν σχέση με τον πατέρα τους, μπορεί να είναι επιβλαβες για τα παιδιά», λέει το δικαστήριο. Επιπλέον, ο δικαστής συμβούλευσε τη Jolie να πει στα παιδιά της ότι είναι «ασφαλή με τον πατέρα τους».

Το δικαστήριο απαίτησε από τη Jolie να δώσει στον Pitt τον αριθμό των τηλεφώνων των παιδιών τους, ώστε εκείνος να μπορεί να καλεί και να τους μιλάει όποτε θέλει. Τέλος, στη Jolie απαγορεύτηκε να διαβάζει τα μηνύματα που ανταλλάσσουν τα παιδιά με τον Pitt.

Κατά της καλοκαιρινές διακοπές, τα παιδιά θα περάσουν χρόνο μαζί με τον πατέρα τους στο σπίτι του στο Los Angeles και στο Λονδίνο (όπου η Jolie αυτό το διάστημα γυρίζει τη δεύτερη ταινία Maleficient).

πηγή

Όλη η επικαιρότητα