Ηλεία

Άγγελος Πετρόπουλος: Αδιαφορία δίχως τέλος για την Πηνεια!

Ακούστε το άρθρο

Η πραγματικότητα που απεικονίζεται στην Πηνεία φαίνεται ότι δεν έχει τέλος, τόσο σε επίπεδο της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών εξυπηρέτησης των πολιτών της Πηνείας.

Η προηγούμενη δημοτική αρχή 2014-2019 όπου και προσωπικά συμμετείχα ως πρόεδρος της Τ. Κ Εφύρας αν και είχε εξαγγείλει θεσμικά ότι θα πραγματοποιεί συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στη Πηνεία για συζήτηση κυρίως θεμάτων που αφορούν τα χωριά της Πηνείας, πραγματοποίησε μια μόνο συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Σιμόπουλο για όλη την πενταετία.

Η σημερινή δημοτική αρχή ούτε καν το ανέφερε ποτέ ούτε και την ενδιαφέρει με τους πολίτες της Πηνείας να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας του Δήμου Ήλιδας. “Από Δήμαρχοι κλητήρες” Μας κατάντησαν αφού η Πηνεία είχε δικό της Δήμο και σήμερα με την συνένωση των Δήμων ανήκει στο Δήμο Ήλιδας. Η αδιαφορία αισθητή παντού με την εικόνα της Πηνειας να παραμένει στο παρελθόν, τα προβλήματα να αυξάνονται και την απογοήτευση να επικρατεί στην καρδιά μας. Ως πρώην πρόεδρος της Τ. Κ Εφύρας αλλά και ως νέος με όρεξη και αγάπη για το τόπο μου, την περιοχή μας και το Δήμο μας πιστεύω ότι πλέον πρέπει νέα πρόσωπα με δυναμική και αντοχές να αλλάξουν αυτή την αδιαφορία και τη στασιμότητα. Πιστεύω ότι όσοι ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα επί χρόνια κούρασαν αλλά κουράστηκαν και οι ίδιοι. Προσωπικά μ’αρέσει να προσφέρω στο τόπο μας και θα αγωνιστώ να γίνει κάτι καλύτερο με όποιο τρόπο μπορώ.

Πετρόπουλος Άγγελος

Όλη η επικαιρότητα