Ηλεία

Ανοιχτό κάλεσμα από τον Εμπορικό Σύλλογο: Γεγονός η 2η Εκπτωτική νύχτα στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Γενναίες εκπτώσεις, μουσικές στιγμές, Αποκριάτικο ξεφάντωμα, διασκέδαση μέχρι πρωίας και πολλές εκπλήξεις υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας που διοργανώνει την 2η Εκπτωτική νύχτα το ερχόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Το διοικητικό συμβούλιο απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους καταναλωτές, προκειμένου να επισκεφθούν την Αμαλιάδα το Σάββατο, να κάνουν τα ψώνια τους στηρίζοντας την τοπική αγορά και παράλληλα να διασκεδάσουν και να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς.

‘Στηρίξτε την προσπάθεια’

Χθες παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκο Σιαψάλη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Γεωργακόπουλο και τον ταμία κ. Φώτη Νικολόπουλο και από όλους τονίστηκε ότι έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι ακόμη καλύτερο από την περσινή εκπτωτική βραδιά.

«Περιμένουμε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Φέτος έχουμε δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο ψυχαγωγικό κομμάτι και έχουμε προγραμματίσει πολλές συναυλίες για να διασκεδάσει ο κόσμος. Τους περιμένουμε όλους να κάνουν τα ψώνια τους και να διασκεδάσουν από τις 6 το απόγευμα μέχρι το πρωί! Ευχαριστούμε θερμά και τον δήμο Ήλιδας για την στήριξή του» ανέφερε ο κ. Σιαψάλης.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργακόπουλος τόνισε: «Η 2η εκπτωτική βραδιά στην πόλη μας είναι γεγονός. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι, κάτι πιο δυνατό, για να φέρουμε στην πόλη μας τον κόσμο από ολόκληρη την Ηλεία. Τους καλούμε όλους να έρθουν στην Αμαλιάδα, να δουν τι μεγάλες εκπτώσεις κάνει η πόλη μας, να κάνουν τα ψώνια τους και να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας».

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο κ. Νικολόπουλος ο οποίος επεσήμανε: «Μετά την περσινή επιτυχία ευελπιστούμε ότι και φέτος θα έχουμε την ίδια ανταπόκριση και ακόμη περισσότερο και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος. Οι εκπτώσεις θα είναι πιο δυνατές από πέρυσι και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα έχει διάθεση και να ψωνίσει και να διασκεδάσει με τις παράλληλες εκδηλώσεις».

Το πρόγραμμα

Τα καταστήματα της πόλης θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και φιλοδοξούν να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα, ενώ θα πραγματοποιηθούν διάφορες παράλληλες μουσικές εκδηλώσεις. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η απογευματινή ‘ποδαράτη’, στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων του δήμου Ήλιδας και στις 6:15 θα ακολουθήσει επίδειξη parkour στην πλατεία Λαζαράκη, ενώ στις 7 το απόγευμα κλόουν και ξυλοπόδαροι θα ξεσηκώσουν την πόλη. Την ίδια ώρα στην πλατεία Μπελογιάννη θα έχει παράσταση Καραγκιόζη από τον Χρήστο Πλέσσα.

Από τις 7:30 θα ξεκινήσουν τα μουσικά δρώμενα σε διάφορα σημεία της πόλης και πιο συγκεκριμένα μουσικό συγκρότημα θα βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου, ενώ στις 7:45 θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία Λαζαράκη. Στις 8 έχει προγραμματιστεί συναυλία του Πάνου Βαβίλη στην οδό Αρχαίας Ήλιδος και στις 8:30 συναυλία με λαϊκό, έντεχνο και ελληνικό ροκ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.  Στις 10 το βράδυ θα ακολουθήσει συναυλία με τον Θεολόγο Αναγνωστόπουλο και την ορχήστρα του στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Όλη η επικαιρότητα