Βιβλίο Ηλεία

Ανοίγει αύριο τις πύλες της η 9η Γιορτή Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας

Ακούστε το άρθρο
  • Θα λειτουργεί στο Πάρκο του ΟΣΕ,
    καθημερινά μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου
  • Στον χώρο θα λειτουργήσει και έκθεση ζωγραφικής
    με έργα της Γεωργίας Καραχάλιου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη λειτουργίας της 6ης Γιορτής Βιβλίου Αρχαίας Ολυμπίας, που και φέτος θα φιλοξενηθεί στο Πάρκο του ΟΣΕ, από αύριο 2 Αυγούστου έως την Κυριακή 25 Αυγούστου.

Είναι μια πραγματική «γιορτή», πού διοργανώνουν με όρεξη, μεράκι και πολλή αγάπη οι ιδιοκτήτες του Βιβλιοπωλείου «Δώρα», η Δώρα Ευσταθοπούλου και ο σύζυγός της Χρήστος Ζαφειρόπουλος, για όλους εκείνους τους φίλους του βιβλίου από την Ηλεία και το εξωτερικό, που κάθε χρόνο την περιμένουν πως και πως, για να κάνουν τα μικρά «ταξίδια» τους στις σελίδες των βιβλίων που θα βρουν. Όλοι αυτοί, και φέτος, θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να «περιηγηθούν» στις σελίδες των εκατοντάδων τίτλων βιβλίων, από 30 και πλέον Εκδοτικούς Οίκους. Βιβλία για λογοτεχνικά, ιστορικά, επιστημονικά, παιδικά. Βιβλία για μικρούς και για μεγάλους, που θα βρουν όλες τις καινούργιες κυκλοφορίες αλλά και παλαιότερες εκδόσεις.

Στον χώρο, όπως κάθε χρόνο, για όλο το διάστημα της λειτουργίας της έκθεσης, θα λειτουργήσει και Έκθεση Ζωγραφικής με έργα της ταλαντούχας Ολύμπιας ζωγράφου, Γεωργίας Καραχάλιου.

Πρόγραμμα και λειτουργία

Η Γιορτή Βιβλίου, που και φέτος πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 12:00 τα μεσάνυχτα, μέχρι και τις 25 Αυγούστου,  με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Όλη η επικαιρότητα