Ηλεία

Ανοικτό και πάλι το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας

Ακούστε το άρθρο

«Άνοιξε» την Τετάρτη τις πύλες του το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας για να υποδεχτεί για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο τους επισκέπτες που αγαπούν το κάμπινγκ, αλλά και την περιοχή!

Όπως είχε προαναγγείλει τις προηγούμενες μέρες, ο πρόεδρος της Δημοτικής Εταιρείας Ακινήτων Ήλιδας κ. Χρήστος Παλυβός, το κάμπινγκ όσον αφορά στο κατασκηνωτικό «κομμάτι» θα άνοιγε από την 1η Ιουλίου, αφού ήδη οι εγκαταστάσεις είχαν ετοιμαστεί από συνεργεία του δήμου.

Εκκρεμούσε τυπικά η υπογραφή της παραχώρησης του χώρου στον δήμο από την ΕΤΑΔ, αφού υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός για παλαιότερο χρέος του δήμου προς την Εταιρεία και το χρηματικό ποσό καταβλήθηκε κανονικά.

Όπως γνωστοποίησε χθες το απόγευμα ο κ. Παλυβός, ήδη έφτασαν περίπου 15 κατασκηνωτές από χθες το μεσημέρι και αναμένεται το επόμενο διάστημα να αρχίσουν να καταφτάνουν κι άλλοι που αγαπούν το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας και το προτιμούν εδώ και χρόνια για τις διακοπές τους.

Όσον αφορά στην εγκατάσταση των ναυαγοσωστών αυτή αναμένεται να γίνει άμεσα, ενδεχομένως και από σήμερα. Θα είναι δύο στην Κουρούτα, ο ένας στο ύψος του Δημοτικού Κάμπινγκ και ο δεύτερος μετά την πλατεία.

Επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Κάμπινγκ θα υπάρξουν τις αμέσως επόμενες μέρες.

Όλη η επικαιρότητα