Ελλάδα

Ανήλικος ληστής αυτοκινήτου προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς στην Πετρούπολη

Να εμβολίσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με κλεμμένο αυτοκίνητο όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν, επιχείρησε ένας 15χρονος στη Πετρούπολη

Να εμβολίσει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με κλεμμένο αυτοκίνητο όταν εκείνοι προσπάθησαν να τον ελέγξουν, επιχείρησε ένας 15χρονος έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη.

Ο ανήλικος Σ.Π, συνελήφθη από άνδρες της ΟΠΚΕ, λίγες ώρες μετά το περιστατικό και κατηγορείται «επικίνδυνη οδήγηση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια και κλοπή».

Όλα εκτυλίχθηκαν έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., επιχείρησαν να ελέγξουν τον 15χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο με άλλο άτομο.

Στην θέα των αστυνομικών οι δυο νεαροί μπήκαν σε αυτοκίνητο που όπως προέκυψε είχε κλαπεί από το Περιστέρι και αποπειράθηκαν με ταχύτητα να τους εμβολίσουν με τους αστυνομικούς να μετακινούν τα οχήματα τους, την τελευταία στιγμή.

Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα τον κατηγορούμενο καθώς είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για πληθώρα αδικημάτων.

Στην συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του και εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλειμμένο και με αναμμένη τη μηχανή. Μάλιστα στις 11:00 το πρωί οι αστυνομικοί απέδωσαν το κλεμμένο αυτοκίνητο στην ιδιοκτήτρια του.

Ο ανήλικος ληστής εντοπίστηκε στις 19:00 το απόγευμα στην οδό Αγίας Γλυκερίας από άνδρες της ΟΠΚΕ και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου και συνελήφθη.

Πηγή: lawandorder.gr

Όλη η επικαιρότητα