Ψυχαγωγία

Άννα Λορένη: Η σχέση της με τον Παναγιώτη και οι αιχμές για τα άλλα ζευγάρια

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σχέσεων Power of Love. Η Άννα Λορένη μίλησε στο 7 μέρες TV και την Βίκυ Διαμάντη και αποκάλυψε αν εξακολουθεί να είναι μαζί με τον Παναγιώτη Θεόφιλο αφήνοντας αιχμές για άλλα ζευγάρια…

Μπαίνοντας στο σπίτι γνωρίσατε τον Παναγιώτη. Κάνατε σχέση, όμως γράφτηκε ότι μετά το παιχνίδι αυτή έληξε… «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε μαζί με τον Παναγιώτη σε μια παραλία και είμαστε μια χαρά! Μπορώ να πω με σιγουριά ότι η σχέση αυτή μόλις άρχισε!»

Υπάρχει όμως η άποψη ότι όσα βλέπαμε στην οθόνη γίνονταν απλώς για λόγους τηλεθέασης… «Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την τηλεόραση καταλαβαίνουν ότι δεν μπορείς να είσαι τόσο αυθόρμητος μπροστά στις κάμερες. Επίσης, είναι ένα κοινωνικό πείραμα που έχει και χρηματικό έπαθλο, οπότε υπάρχει και ο ανταγωνισμός. Κάποιοι άνθρωποι άρεσαν ο ένας στον άλλο, – δεν μπορώ να αμφισβητήσω τα συναισθήματα κανενός – αλλά δεν αγνοώ το γεγονός ότι υπήρχαν χρήματα, κοινό, έπαθλο… Όλα αυτά μαζί δικαιολογούν την άποψη του κόσμου.»

Η σχέση σας με τον Παναγιώτη ξεκίνησε ως ένας τρόπος για να είστε στην επικαιρότητα μέσα στο παιχνίδι; «Η σχέση μου με τον Παναγιώτη ξεκίνησε απλώς γιατί μου άρεσε και του άρεσα. Όπως σας είπα δεν είχα σκοπό να μείνω για καιρό στο παιχνίδι και έτσι όλα προέκυψαν αυθόρμητα. Αποδείχθηκε και στην οθόνη ότι δεν ήμασταν το ζευγάρι που έκανε υπερπροσπάθεια για να κερδίσει τις εντυπώσεις.»

Έχοντας ζήσει εκεί μέσα, υπήρχαν σχέσεις που έγιναν για το φαίνεσθαι; «Δεν ξέρω, γιατί κανένας δεν θα το παραδεχτεί αυτό. Πιστεύω ότι θα φανεί μετά το παιχνίδι.»

Είχατε ενδοιασμούς, επειδή θα σας έβλεπε η οικογένεια σας σε πολύ προσωπικές στιγμές; «Πάρα πολλούς! Ήμουν αρκετά μαζεμένη και ήταν μια σκέψη που είχα διαρκώς στο μυαλό  μου».

Ποια ήταν τελικά η αντίδραση της οικογένειας σας; «Αρχικά ο αδελφός μου μού έλεγε «μαζέψου», αλλά τώρα που γνώρισαν τον Παναγιώτη και μας βλέπουν μαζί, συνειδητοποιούν ότι είναι μια σχέση που απλώς έτυχε να δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι. Ποτέ δεν ξέρεις που σε βρίσκει ο έρωτας.»

Πηγή: zappit

Όλη η επικαιρότητα