Ψυχαγωγία

Αννίτα Πάνια: «Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές»

Τι θα δούμε στο «Έλεος» που κάνει πρεμιέρα απόψε;
Ακούστε το άρθρο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αννίτα Πάνια στην Ελεονώρα Μελέτη και το «MEGA Καλημέρα», ενόψει της πρεμιέρας της εκπομπής «Έλεος», απόψε στις 00:10, στο MEGA.

Η ανατρεπτική παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, τον γάμο της, τον γιο της, την αυστηρή κριτική και τα σχόλια, τους φόβους της αλλά και τη νέα εκπομπή που παρουσιάζει με τον Ηλία Ψινάκη.

«Έχω μόνο νοσταλγία»

Για την πορεία της στην τηλεόραση και τις εκπομπές που έχει παρουσιάσει δήλωσε πως: «Στην τηλεόραση μπήκα μέσω του Όμηρου Ευστρατιάδη. Πριν, δίδασκα γαλλικά. Το concept για το «Χρυσό Κουφέτο” ήταν δική μου ιδέα. Το “Χρυσό Κουφέτο” ήταν για 2-3 χρόνια και το θυμόμαστε, σαν να συνέβαινε πολύ καιρό. Την κριτική την αποδέχομαι, άσχετα με το αν συμφωνώ, έχω γίνει αποδέκτης κριτικής και σε προσωπικό επίπεδο», σχολίασε, και συμπλήρωσε ότι: «Κι εγώ που βλέπω τις παλιές εκπομπές μου στο YouTube, για την εποχή ήταν “περίεργο” το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και αθώες οι προθέσεις μας. Έχω μόνο νοσταλγία και καλό feeling για τις παλιές μου εκπομπές. Ενοχή θα είχα μόνο αν δεν έρχονταν οι άνθρωποι με χαρά και δεν τις έβλεπαν με χαρά».

«Είχα ακούσει πως είμαι κακός άνθρωπος που έχω μίσος για τους ανθρώπους. Είναι περίεργος κάποιος, που σκέφτεται έτσι», εξομολογήθηκε.

Η Αννίτα Πάνια τοποθετήθηκε για τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για τον γιο της:

«Παντρεύτηκα, έγινε κι αυτό. Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα ποτέ, η σχέση με τον Νίκο ήταν συμβατή. Ήταν ένα event. Ο Νίκος Καρβέλας μου έκανε τύπου “πέσιμο” από το τηλέφωνο. Δεν είχα μητρικό φίλτρο, διακαή πόθο να κάνω παιδί, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο. Ο Ανδρέας είναι ο άνδρας μου τώρα. Περνάμε ωραία με τον γιο μου, είναι η προσφιλέστερη παρέα μου. Τον γιο μου τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ».

Τι συμβουλεύει τον γιο της και τι «αποτύπωμα» θέλει να αφήσει στην τηλεόραση;

«Δεν θέλω να αγχώσω κανέναν άνθρωπο, πόσω δε τον γιο μου, για το τι θα κάνει στη ζωή του. Εγώ έφαγα καταπίεση μικρή και τι γίναμε; Μιλάμε γαλλικά για να θυμηθούμε τη γλώσσα. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα γενικότερα, όχι στην καρδιά του Νίκου, με ενδιαφέρει να περνάω καλά. Η Άννα (Βίσση) είναι χαρά μου που είναι στη ζωή μου, τη θαυμάζω και την αγαπώ», απάντησε με ειλικρίνεια η Αννίτα Πάνια.

«Δεν έχω συνταγή και κανόνες για τον σύντροφό μου»

«Δεν έχω συνταγή και κανόνες για έναν σύντροφο, δεν αντέχω να είμαι με ανθρώπους επιτηδευμένους. Σαν σύντροφος είμαι χάλια νομίζω. Αν δεν είμαστε φίλοι δεν μπορώ να συνυπάρξω. Καταλαβαίνω ότι, κάποιες φορές, είμαι και ανυπόφορη. Δεν τη θέλω την γκρίνια, τη σιχαίνομαι. Μπορεί να είμαι ψιλοεμμονική να θέλω κάτι και να το πιστεύω. Με όλους τους ανθρώπους μου είμαι προστατευτική και τρυφερή. Η μεγαλύτερη μου ανασφάλεια είναι η αρρώστια», υπογράμμισε σχετικά με τον χαρακτήρα της.

Τι αναμένουμε να δούμε απόψε το βράδυ στην νέα εκπομπή «Έλεος»; «Τηλεόραση δεν βλέπω πολύ. Δεν νομίζω ότι είναι κανένας τυχαία στην τηλεόραση, για κάποιον λόγο. Οι καλεσμένοι μας μπορεί να φεύγουν και να λένε όντως «Έλεος», παραδέχθηκε με πολύ χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Στο “Έλεος” θα έχει συνέντευξη και θα παρακολουθείς και αυτό που συμβαίνει στις εκπομπές και συνήθως δεν το βλέπεις. Έχουμε κι ένα κομμάτι όπου μιλάμε με τον κόσμο, σαν podcast. Η τηλεθέαση είναι δύσκολο πράγμα, πάντα με απασχολούσε. Την ιδιά στιγμή με ενδιαφέρει η εκπομπή να αρέσει στον κόσμο ως περιεχόμενο», δήλωσε κλείνοντας.

Όλη η επικαιρότητα