Το Σάββατο και και Κυριακή 18-19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ημερίδα προπονητών Ελλανοδικων(διαιτητών) του Παγκρατίου Αθλήματος στο κλειστό Ολυμπιακό κέντρο άνω Λιοσίων.
Ο προπονητής των συλλόγων Αμαλιάδας “Ο Αρραχίων ” Πύργου. “Ο Θαλλιαρχος” Ανδραβίδας ” Ο Καλλισθένης” παραβρέθηκε και μοιράστηκε τις γνώσεις τους με τους υπόλοιπους συναδέλφους προπονητές και μαθητές, τις οποίες έχει αποκομίσει μέσα από την αγωνιστική του σταδιοδρομία. Κάτοχος είδη άλλων δύο Μαύρων ζωνώνστο kickboxing 2 Dan και στο judo 1 Dan .
Του απονεμήθηκε ο 5ος βαθμός Επικεφαλή εκπαιδευτή (5ο dan master)(καθώς του έχει απονεμηθεί και ο 5ος βαθμός από την παγκόσμια ομοσπονδία) από τον πρόεδρος την πανελλήνιας ομοσπονδίας Κανελοπούλου Παναγιώτη,και γενικό γραμματέα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Παγκρατίου αθλήματος, ο οποίος κατάγεται και ο ίδιος από τον Πύργο Ηλείας.
Σκοπός και όνειρο του προπονητή Διονυσίου Παπαδοπούλου είναι να φέρει το παγκράτιο άθλημα στην Γενετήρα του ,στην Αρχαία Ολυμπία.
Πιστεύει ότι έχει φτάσει πολύ κοντά στο να πετύχει το όνειρο αυτό καθώς ο ίδιος έχει εξαπλωθεί το άθλημα στο νομό Ηλείας όσο περισσότερο μπορεί έχοντας δημιουργήσει 4 συλλόγους διδάσκοντα το άθλημα του Παγκρατίου αθλήματος,γνωστό σε ποιο πολλού σαν μικρές πολεμικές τέχνες η ΜΜΑ.
Είναι μια ολοκληρωμένη πολεμική τέχνη που προσφέρει αυτόματα και άθληση ταυτόχρονα.