Εκπαίδευση Ηλεία

Ανοιχτά όλα τα σχολεία στην Ηλεία

Όλες οι σχολικές μονάδες θα είναι ανοιχτές.
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πύργου καθώς και των Παιδικών Σταθμών, θα είναι ανοιχτές.

Όπως και της Ορεινής Ολυμπίας που ήταν χθες κλειστές λόγω παγετού.

Τα σχολεία των υπόλοιπων δήμων του νομού έχουν ανοίξει από χθες.

ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία:

Σημερα Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Ένας μόνιμος διορισμός στην Ηλεία

Μόνιμους διορισμούς 41 μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες κατάταξης Γ1’ της προκήρυξης 2ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΑΣΕΠ 14) ανακοίνωσε χθες το υπουργείο παιδείας.

Στην Ηλεία διορίζεται ο Βασιλικόπουλος Θεόδωρος στη Δ.Ε. ΗΛΕΙΑΣ στην ειδική αγωγή.

Όλη η επικαιρότητα