Ελλάδα

Άνοιξε η εθνική οδός Κορίνθου – Πατρών στο Ζευγολατιό – Αποχώρησαν οι Ρομά (pics-vid)

Διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος – Πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με κρότου – λάμψης

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος του Ζευγολατιού, στην Κορινθία, μετά την αποχώρηση των διαδηλωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 20χρονου, που σκοτώθηκε στο αιματηρό περιστατικό του Περάματος.

Ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου – Πατρών, παρέμεινε κλειστός στο ύψος του Ζευγολατιού για πάνω από τέσσερις ώρες γεγονός το οποίο δημιούργησε μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα καθώς έγινε εκτροπή των οχημάτων  μέσω του κόμβου της Αρχαίας Κορίνθου, για όσους κατευθύνονταν προς Πάτρα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης  νωρίτερα επικράτησε ένταση στην περιοχή με τους συγκεντρωμένους Ρομά να πετούν πέτρες στο οδόστρωμα και στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με κρότου λάμψης. Δείτε φωτογραφίες

Ουρά χιλιομέτρων στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στον κόμβο του Κιάτου

Η ταλαιπωρία είναι τεράστια για τους οδηγούς που κινούνται την ώρα και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών τον κόμβο Κιάτου, γιατί Ρομά είχαν αποκλείσει το δρόμο και πετούν πέτρες σε ΙΧ για άλλη μια φορά  στο Ζευγολατιό.

Με πληροφορείς από korinthostv και protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα