Ηλεία

Ανοίξτε το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ Πύργου ξανά!

img_1367.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη ορκωμοσία πτυχιούχων μέσα σε λίγους μήνες πραγματοποίησε το τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ του ΤΕΙ Πύργου χθες το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, με το «φάντασμα» της μεταβατικότητας να πλανάται πάνω από την πόλη και να στοχειώνει τα όνειρα των σπουδαστών.

Αψηφώντας τη ζέστη, γονείς, φίλοι και συγγενείς βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο Διοικητήριο, για να καμαρώσουν 95 νέες και νέους που άφησαν πίσω τους οριστικά τη φοιτητική ζωή και μπαίνουν στον στίβο της αγοράς εργασίας στην πολύπαθη Ελλάδα του 2015.

Κρατώντας ανθοδέσμες και με περιποιημένο ντύσιμο, γονείς και πτυχιούχοι μπήκαν στην αίθουσα λίγο μετά τις 11 το πρωί για να ξεκινήσει η τελετή.

Με τα φλας των φωτογραφικών μηχανών και τα κινητά τηλέφωνα να… παίρνουν φωτιά από τα κλικ, η τελετή ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του προέδρου του ΤΕΙ Πύργου, Λάμπρου Δρόσου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι το τμήμα κατάφερε μέσα σε 6 μήνες να κάνει δύο ορκωμοσίες παρά  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. 


Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Σωκράτης Καπλάνης, ο οποίος συνεχάρη τους πτυχιούχους και τους ευχήθηκε να έχουν καλή σταδιοδρομία, ενώ σχετικά με το μέλλον των τεχνολογικών ιδρυμάτων στην Ηλεία, πρότεινε την αυτονομία μέσα από τη συνεργασία Πύργου-Αμαλιάδας.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η αντιδήμαρχος Πύργου, Ανδριάννα Αγγελακοπούλου, η οποία με ιδιαίτερη συγκίνηση συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους.

Παρών ήταν και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Πύργου, ο οποίος απένειμε μερικά πτυχία στους αποφοίτους του τμήματος.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφ.Πατρίς

Όλη η επικαιρότητα