Προγνωστικά

Ανώτερος ο Ολυμπιακός, σε καλύτερη κατάσταση η Ρεάλ

Τα προγνωστικά της ημέρας.
Ακούστε το άρθρο

Στο 3ο Game έφτασε ο τελικός του ελληνικού μπάσκετ με τους δύο αιώνιους αντιπάλους να δίνουν ακόμη μία μάχη, αλλά τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που βρίσκεται μία ανάσα από τον τίτλο. Το 2-0 είναι δίκαιο, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός δε δείχνει ικανός να ακολουθήσει τον ρυθμό.

Στην Ισπανία, η σειρά των τελικών, ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, είναι στο 1-1, με τους Μαδριλένους να είναι η καλύτερη ομάδα και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς.

Όσα οφείλεις να γνωρίζεις στο live stoiximan casino

  1. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (21:00)

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη στο ΟΑΚΑ (78-72) επί του Παναθηναϊκού, έχει την ευκαιρία να φτάσει σε νέα επιτυχία που θα σημάνει και κατάκτηση του τίτλου. Το 2-0 ήρθε δίκαια για τους «ερυθρόλευκους», που δείχνουν πως υπερέχουν κατά πολύ των αντιπάλων. Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία υπέρβαση, που δύσκολα θα κάνει όμως. Η ήττα στο προηγούμενο ματς ήταν η 6η συνεχόμενη από τους Πειραιώτες. Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και η νίκη του θα έρθει εύκολα ή δύσκολα, ωστόσο θεωρούμε πως το σκορ μπορεί να πάει και σε υψηλά επίπεδα, οπότε θα «κολλήσουμε» δίπλα στον άσο το Over 151,5, ώστε να φτάσουμε σε απόδοση 2.20.

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)

Στην Ισπανία και τον 3ο τελικό του μπάσκετ, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 1-1 με την Μπαρτσελόνα και θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να αποκτήσει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τροπαίου. Στο προηγούμενο ματς στη Βαρκελώνη έχασε οριακά 71-69, αρκετά παράπονα των παικτών προς τους διαιτητές. Για ακόμη μία φορά χωρίς τον προπονητή Πάμπλο Λάσο στον πάγκο. Η Μπαρτσελόνα είχε Μίροτιτς στο 2ο Game, με τον θηριώδη σέντερ να πετυχαίνει 26 πόντους. Η «Βασίλισσα» είναι σε καλύτερη κατάσταση, βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι της και θεωρούμε πως είναι σε θέση να φτάσει στη νίκη, η οποία προσφέρεται στο 1.75.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Όλη η επικαιρότητα