Αθλητισμός Μπάσκετ

Άνταμ Σίλβερ: Ο Αντετοκούνμπο είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο

Ακούστε το άρθρο

Το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο έπλεξε και ο ισχυρός άνδρας του NBA, Άνταμ Σίλβερ, αποκαλύπτοντας στον λόγο που ο Έλληνας σούπερ σταρ είναι τόσο αγαπητός.

«Είναι αγαπητός σε όλο τον κόσμο, τον λατρεύουν στη Νιγηρία και όλη την Αφρική, εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Ευρώπη, το ίδιο αγαπητός είναι εδώ στο Μιλγουόκι και τις ΗΠΑ. Δεν είναι μονάχα εξαιρετικός παίκτης, αλλά πολύ καλό παιδί» , δήλωσε αρχικά ο κομισάριος.

Αναφορικά με το μέλλον του Γιάννη στο Γουινσκόνσιν o Σίλβερ είπε: «Εμάς μας αρέσει όταν οι καλοί παίκτες μένουν σε ομάδες μικρών αγορών, γι’ αυτό το επιτρέπουν οι κανονισμοί του ΝΒΑ. Όταν του μιλάω κατανοώ ότι θέλει να κερδίζει και πως θέλει να συνεχίσει εδώ. Του αρέσει πολύ η πόλη και η τοπική κοινωνία»

Σχολιάζοντας το νέο «σπίτι» των «ελαφιών» ανέφερε: «Είναι φανταστική εξέλιξη για τη λίγκα. Το γήπεδο δίνει διαφορετική ενέργεια στην πόλη και το NBA. Είναι πανέμορφο. Έχω δει πολλά γήπεδα στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο. Η προσοχή που δόθηκε στις λεπτομέρειες εδώ είναι εντυπωσιακή, από τους εξωτερικούς χώρους και τις εξέδρες μέχρι τα αποδυτήρια. Εξαιρετική δουλειά, όχι μόνο για το μπάσκετ».

Τέλος μίλησε για τις μικρές και μεγάλες αγορές του ΝΒΑ: «Ταξιδεύω στις πόλεις όλων των ομάδων. Δεν υπάρχουν μικρές ή μεγάλες αγορές, όπως τις ξέραμε. Φέτος, οι πέντε εκπρόσωποι των σημαντικότερων αγορών (Λέικερς, Κλίπερς, Νικς, Μπούλς, Νετς) δεν πέρασαν στα playoffs, αλλά δεν το συζητά κανείς. Οι καλύτεροι παίκτες προτιμούν ομάδες με τις καλύτερες εγκαταστάσεις και το καλύτερο περιβάλλον. Σημασία έχει ποιος παίρνει τις νίκες, όχι η αγορά της κάθε ομάδας».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Άνταμ Σίλβερ:

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα