Εκπαίδευση Ηλεία

Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς: Η καλύτερη διαφήμιση για το ΤΕΙ Αμαλιάδας!

Η καλύτερη διαφήμιση του Τμήματος ‘Τεχνολόγων Γεωπόνων’ του ΤΕΙ Αμαλιάδας αλλά και της Ηλείας, γίνεται τις τελευταίες ημέρες από τον πρόεδρο του Συλλόγου των φοιτητών Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στην μεγαλύτερη Ανθοκομική Έκθεση της Αθήνας.

Ο Κωνσταντίνος Αναστασιάδης συμμετέχει στην Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς και… σε καθημερινή βάση με κάθε τρόπο δείχνει την αγάπη του για την Ηλεία!

Ο ίδιος έχει κατασκευάσει δύο περίπτερα στο χώρο της έκθεσης και καθημερινά τα επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες, άνθρωποι όλων των ηλικιών. Είναι αξιοσημείωτο ότι στα εγκαίνια της έκθεσης επισκέφθηκε τα περίπτερα του Κωνσταντίνου και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος ενθουσιάστηκε και μάλιστα ζήτηση και φωτογραφήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Και σύστημα υδροπονίας

Εκτός από τα φυτά που έχει στα περίπτερά του ο Κωνσταντίνος, έχει κατασκευάσει και ένα υδροπονικό σύστημα, όπως έχει διδαχθεί άλλωστε και στο ΤΕΙ, με το οποίο έχει καταφέρει και έχει καταπλήξει μικρούς και μεγάλους. Καθημερινά οι επισκέπτες σταματούν στα περίπτερά του, θαυμάζουν και το κυριότερο είναι ότι ζητούν πληροφορίες και δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ο Κωνσταντίνος στις παρουσιάσεις που κάνει δεν παραλείπει να αναφερθεί στο ΤΕΙ Αμαλιάδας και γενικότερα στην Ηλεία και δεν κρύβει την αγάπη του για τον τόπο.

«Η έκθεση μου έχει δώσει την δυνατότητα να δείχνω καθημερινά στους επισκέπτες τις γνώσεις που έχω αποκτήσει από το ΤΕΙ Αμαλιάδας. Ήρθα σαν φοιτητής στην Ηλεία, αγάπησα τον τόπο και σκέφτομαι να επενδύσω στο μέλλον. Θεωρώ ότι η Ηλεία σε μερικά χρόνια θα είναι άκρως ανταγωνιστική, τόσο εντός της Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό, γιατί έχει εξαιρετικά προϊόντα και ιδανικές συνθήκες για τις καλλιέργειες, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι νέοι του νομού» ανέφερε στην ‘Π’ ο Κωνσταντίνος.

Να σημειωθεί ότι ο ίδιος έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα συνεργασία με εταιρεία στην περιοχή των Καβασίλων, με την οποία παρουσιάζουν στο κοινό εξαιρετικές παραδοσιακές ποικιλίες ντομάτας από την Ηλεία, όπως είναι η ντομάτα Πομοντόρο Ήλιδα και η Ντομάτα Ολυμπία και όλα δείχνουν ότι ο Κωνσταντίνος ήρθε στην Ηλεία για… να μείνει!

Όλη η επικαιρότητα