Μουσική

Αντιγραφή το videoclip του τραγουδιού ”Μάντισσα” της Μαρίνας Σάττι;

Ακούστε το άρθρο

Το τελευταίο εγχώριο viral ακούει χωρίς αμφιβολία στο όνομα Μαρίνα Σάττι. Η νεαρή τραγουδίστρια που μας συστήθηκε με τη διασκευή του παραδοσιακού Θα Σπάσω Κούπες, έχει κάνει πάταγο με το τραγούδι Μάντισσα, διχάζοντας σε αξιοπερίεργο βαθμό τα social media, με τους μισούς να τρολάρουν και τους άλλους μισούς να υπερασπίζονται σθεναρά το ταλέντο και γενικά την εμφάνιση της Μαρίνας.

Αφορμή για να ξεκινήσει αυτή η φρενίτιδα ήταν το videoclip της Μάντισσας, το οποίο 11 μέρες μετά το ανέβασμά του στο youtube έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια views, κι αυτό χωρίς καμία ιδιαίτερη προωθητική ενέργεια. Η δημοσιότητα συχνά εξελίσσεται σαν ντόμινο, το ένα φέρνει το άλλο, κι ας μην υπάρχει κάποιος συγκλονιστικός λόγος. Να ‘χουμε να λέμε.

Μέσα λοιπόν σ’ αυτή την εκκωφαντική επιτυχία κάποιοι που έσπευσαν να το ψάξουν- υποτίθεται- λίγο παραπάνω, αποφάνθηκαν πως το περίφημο videoclip της Σάττι είναι αντιγραφή του κλιπ της Kiesza για το τραγούδι Hideaway.

Αυτό είναι το clip της Μαρίνας Σάττι:

Κι αυτό είναι το clip κάποιοι υποστηρίζουν ότι θυμίζει πολύ τη Μάντισσα.

Ό,τι κι αν πιστεύει ο καθένας, η Μαρίνα Σάττι έχει κερδίσει τεράστια δημοσιότητα. Μένει τώρα να δούμε αν θα καταφέρει να τη διατηρήσει.

Πηγή: Ladylike

Όλη η επικαιρότητα