Categories: SexySmile

Αντίνοος Αλμπάνης: Ποζάρει γυμνός σε ένα airbnb στην Κυψέλη

Share

«Το σώμα σου ωραίο. Το σώμα σου απέραντο. Χάθηκα στο απέραντο», έγραψε ο Γιάννης Ρίτσος στο ποίημα του Γυμνό σώμα, εξυμνώντας την ηδονή που προκαλεί το γυμνό σώμα, το οποίο αποτελούσε ανέκαθεν μία σπουδαία πηγή έμπνευσης για κάθε μορφή τέχνης.

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που μας ήρθε στο μυαλό όταν αντικρίσαμε τη γυμνή φωτογραφία του Αντίνοου Αλμπάνη καθώς κάναμε scroll στην αρχική του Instagram. Και κάπου εκεί, η οθόνη έμεινε ακίνητη και ο χρόνος πάγωσε. Για την ακρίβεια, μάς γύρισε πίσω στο παρελθόν, κάπου στην Αρχαία Ελλάδα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δοξάζει την απελευθερωτική δύναμη του γυμνού σώματος

Ο ηθοποιός πόζαρε γονατιστός πάνω σε ένα κρεβάτι με λευκά σεντόνια χωρίς να φοράει τα ρούχα του και μην μου πεις πως η φωτογραφία δεν σου θύμισε κάποιο άγαλμα από την εποχή της Ελληνικής αρχαιότητας. Σαν αυτά που βλέπεις όταν επισκέπτεσαι μουσεία, ένα πράγμα, αλλά η γυμνότητά τους δεν σε σοκάρει. Γιατί το γυμνό σώμα, δεν είναι σε καμία περίπτωση ντροπή και δεν θα πρέπει να προκαλεί ανασφάλειες, αλλά υπερηφάνεια. Γιατί το γυμνό σώμα, εξυμνεί το φυσικό κάλλος, κρύβει μία απελευθερωτική δύναμη και ο γυμνός Αντίνοος Αλμπάνης είναι η απόδειξη.

«Ένα καλοκαίρι ένα μεσημέρι σε ένα airbnb στην Κυψέλη», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Αντίνοος Αλμπάνης που ποζάρει απαλλαγμένος από την υλικότητα των ρούχων. Και κάπως έτσι, συνθέτει το πιο ζωντανό και αληθινό πορτρέτο. Όπως ήταν λογικό, τα likes καθώς και τα σχόλια κάτω από αυτήν πήραν ξεκάθαρα φωτιά.

Μια από αυτές τις φορές που μίλησε για την κατάσταση της υγείας του και το στίγμα της ασθένειας

Ο ηθοποιός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τη διάγνωσή του με λέμφωμα το 2019. Αυτήν τη φορά άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ. Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που είχε στην καριέρα του το πρόβλημα υγείας του. Αυτό το γεγονός του έδωσε την κατάλληλη αφορμή γιανα συνεχίσει να μιλάει γι’ αυτό, μέχρι να υπάρχει πλεόν το στίγμα της ασθένειας.

«Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία, και μάλιστα πολυεθνική, δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου, γιατί ήμουν ένας ασθενής. Ενώ είχαμε συμφωνήσει μου είπαν “Κύριε Αλμπάνη δυστυχώς δεν θα συνεχίσουμε μαζί”. Συμβαίνουν αυτά. Δεν ήρθε και το τέλος. Δεν μου είπαν τον λόγο. Τον έμαθα παρασκηνιακά. Από τότε είπα στον εαυτό μου θα βγαίνω και θα μιλάω ξανά και ξανά, μέχρι να σταματήσει να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους. Δεν τελειώνει η ζωή τους με την ανακοίνωση των εξετάσεων», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Πηγή: ladylike.gr