Μεσσηνία

Αντιπλημμυρική τεχνική δράση και βελτίωση των υποδομών αθλητισμού στη Τριφυλία

Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για την υλοποίηση μικρών τεχνικών δράσεων υλοποιεί ο Δήμος Τριφυλίας τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου καθώς υπάρχει πρόβλεψη για την βελτίωση σημείων που χρήζουν βελτίωσης.

Να σημειωθεί ότι άρχισε με αυτεπιστασία του Δήμου Τριφυλίας το αντιπλημμυρικό έργο στην νότια πλευρά του Γυμνασίου στους Γαργαλιάνους. Για το θέμα αυτό που έχει προκαλέσει σχόλια στο οικείο Δημοτικό συμβούλιο αποτελεί πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής, ενώ η Δημοτική αρχή έχει υποσχεθεί ότι θα γίνει ολοκληρωμένη παρέμβαση προκειμένου να μην υπάρχουν πλημμύρες στους δρόμους, σε οικίες με υπόγεια αλλά και κοντά στο σχολικό συγκρότημα.

Παράλληλα άρχισε η κατασκευή ανοιχτού γηπέδου basket στην κοινότητα Χαλαζονίου του Δήμου Τριφυλίας με την επίβλεψη του Προέδρου της κοινότητας κ. Τσούλου Διονυσίου καθώς η τοπική κοινότητα προχώρησε στην δράση προκειμένου να υπάρξει αθλητική δραστηριότητα στο κοινοτικό διαμέρισμα. Ο Πρόεδρος του χωριού κατά καιρούς έχει υλοποιήσει δράσεις για την βελτίωση της εικόνας και ποιότητας ζωής στους κατοίκους με την βοήθεια μηχανημάτων του Δήμου ώστε να αναβαθμιστούν περιοχές που είχαν παραμεληθεί κατά το παρελθόν..

Όλη η επικαιρότητα