Αχαϊα

Αντίρριο: Ανέταξαν και επανέφεραν στη ζωή την 52χρονη που ανασύρθηκε αναίσθητη απο τη θάλασσα

Ακούστε το άρθρο

Νέα ενημέρωση 14.11′

Νέα τροπή στην υπόθεση της 52χρονης γυναίκας η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα του Αντιρρίου, όταν έπεσε  κατά την επιβίβασή της σε φέρι μποτ της γραμμής.

Η γυναίκα η οποία ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και παρά τις προσπάθειες λιμενικών και διασωστών δεν κατέστη δυνατό να αναζωογονηθεί, μεταφέρθηκε στα επείγοντα του ΠΠΝΠ και μετά από αγωνιώδεις προσπάθειες οι γιατροί την επανέφεραν και πριν λίγο διασωληνώθηκε.

Νεότερη ενημέρωση 12.41΄

Νεκρή ανασύρθηκε, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του patrastimes, η γυναίκα που λίγο πριν τις 12.30 έπεσε από το φέρι μπωτ «Παντάνασσα» στην ανατολική προβλήτα του Αντιρρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η γυναίκα έπεσε μόνη της από το φέρι μπωτ την ώρα που ο σύζυγός της επιχειρούσε να βάλει από το αυτοκίνητο στο πλοίο.

Παρά την άμεση αντίδραση μελών του πληρώματος του φέρι μπωτ και λιμενικών, οι οποίοι βούτηξαν στη θάλασσα, η γυναίκα, δυστυχώς, ανασύρθηκε νεκρή.

Νεότερη ενημέρωση 12.34΄

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η γυναίκα πιθανόν έπεσε από φέρι μπωτ της γραμμής Ρίου – Αντιρρίου και βρέθηκε στη θάλασσα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη γυναίκα για να την μεταφέρει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο Πατρών.

Πρώτη ενημέρωση 12.28′ 

Μία γυναίκα ανέσυραν από τη θάλασσα, στην ανατολική προβλήτα στο Αντίρριο, άνδρες του Λιμενικού, πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrastimes, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Πηγή: patrastimes.gr 

Όλη η επικαιρότητα