Ηλεία

Αντίστροφη μέτρηση για το καρναβάλι – Προετοιμασία στον Κάμπο για τις εκδηλώσεις

Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στον Κάμπο έχει ξεκινήσει με τους συλλόγους να κάνουν προετοιμασίες ώστε  να παρουσιάσουν ένα όμορφο θέαμα.

Έτσι λοιπόν το Διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Εθιμοτοπικών Εκδηλώσεων Λεχαινών ενημερώνει ότι υπάρχουν αποκριάτικες στολές που μπορούν να διατεθούν δωρεάν για το Λεχαινίτικο Καρναβάλι για όποιους ενδιαφέρονται να κατέβουν με γκρούπ στην παρέλαση. Για πληροφορίες όσοι επιθυμούν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παράλληλα ξεκινούν οι πρόβες για τις γκοτσαριές. 

Επίσης ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μυρσίνης “ο Δάφνις” σε συνεργασία με την Καρναβαλική Επιτροπή Μυρσίνης απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Καρναβάλι Μυρσίνης 2018 για συζήτηση με τα εξής θέματα:1. Δημιουργία σατυρικών αρμάτων.2. Δήλωση συμμετοχής. 3. Προτάσεις που αφορούν την καλύτερη διεξαγωγή του καρναβαλιού.Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018
Ώρα 9.00 μ.μ.Στο Κοινοτικό Γραφείο Μυρσίνης.

Ανδραβίδα

Η Νυχτερινή Ποδαράτη ευχαριστεί θερμά τους συλλόγους, τους επαγγελματίες του Δήμου μας αλλά και τους εθελοντές συμπολίτες της για την ενεργή συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ς στο Δημαρχείο της πόλης και ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων!.
Το Σάββατο στις 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο πάρτι στο café «Άποψη» (Πλατεία Ανδραβίδας)

Στις 10 Φεβρουαρίου ο ετήσιος χορός – Τραπέζι με ζωντανή ορχήστρα στην ψησταριά “ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ” (Γ.Δημητρόπουλος), στις 15 του ιδίου μηνός θα βγουν οι “ΣΑΜΑΤΑΔΕΣ” ντυμένοι μπούλες να δώσουν το κάλεσμα για την μεγάλη βραδιά της Νυχτερινής Ποδαράτης.

Στις 16 Φεβρουαρίου το τελευταίο MASKE PARTY στο cafe ΑΡΓΩ (Πλατεία Ανδραβίδας) και στις 17 του ιδίου μηνός και ώρα 19:00 η μεγάλη βραδιά ξεκινά με το συγκρότημα “Passepartout” στην Πλατεία Ανδραβίδας να δίνει την έναρξη της μεγαλειώδης παρέλασης σε ξέφρενους Αποκριάτικους ρυθμούς..

Πολιτιστικός «Δήμητρας»

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων δράσεων ο νεοσυσταθείς Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμητρας «Ο Άγιος Νικόλαος» διοργανώνει  αποκριάτικο χορό, μια και η αποκριά είναι  ήδη εδώ. Στις 3 Φεβρουαρίου, Σάββατο βράδυ και ώρα 20.30, στο εστιατόριο Semeli (Κάτω Παναγιά, έναντι πρατηρίου βενζίνης Shell, τηλ. 693 614 4522) ο Σύλλογος υπόσχεται, σε όσους ανταποκριθούν στην πρόσκλησή του, μια βραδιά με χορό, καλό φαγητό, εμφιαλωμένο κρασί, γλυκά και πολλά happenings.

Σύμφωνα λοιπόν με το πρόγραμμα που έχει κοινοποιήσει ο Σύλλογος η Τσάφα-Τσούφα (Γιάννας Σκουτέρη) θα αναλάβει το face painting, γεγονός που ενθουσιάζει τα παιδάκια και στη συνέχεια θα τα απασχολήσει με ειδικό πρόγραμμα για τρεις ώρες. Ο DJ Θανάσης Ψυχογυιός έχει ετοιμάσει slide show και special αποκριάτικο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να μην αφήσει κανέναν στην καρέκλα του. Σερπαντίνες, καραμούζες, και πολλές ακόμα εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους.

Όλη η επικαιρότητα