Ελλάδα

Αντίστροφή μέτρηση για το συλλαλητήριο της Κυριακής

Ακούστε το άρθρο
Πανέτοιμοι δηλώνουν οι διοργανωτές για το συλλαλητήριο της Κυριακής οι οποίοι ρυθμίζουν όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και καλούν τον κόσμο να διαδηλώσει χωρίς φόβο και ακρότητες. Κεντρικός ομιλητής αναμένεται να είναι ο Μίκης Θεοδωράκης ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, θα φτάσουν από όλη την Ελλάδα πάνω από 2.500 λεωφορεία.

Όπως έγινε γνωστό, η εξέδρα του συλλαλητηρίου θα στηθεί στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, στη συμβολή της Ερμού με την πλατεία Συντάγματος. Εκεί θα βρίσκονται και μέλη που θα περιφρουρούν το συλλαλητήριο προσπαθώντας ταυτόχρονα να απομονώσουν ακραίες φωνές που τυχόν θα υπάρξουν.

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, όπως ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας ενώ ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί και στην αντισυγκέντρωση από αντιεξουσιαστές που θα πραγματοποιηθεί στα Προπύλαια την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.

Πότε θα κλείσουν οι σταθμοί του μετρό

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, οι σταθμοί του μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομόνοιας θα κλείσουν στις 10 το πρωί. Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι οι διαδηλωτές μπορούν να έρθουν μέσω των σταθμών ΦΙΞ ή Ευαγγελισμού. Ακόμη πάντως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για το πότε ακριβώς και ποιοι σταθμοί θα κλείσουν.

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα