Ηλεία

Αντωνακόπουλος για τον φωτισμό σε Πύργο – Κατάκολο: «Παραλάβαμε μια σκοτεινή πόλη και ήδη… υπάρχει πολύ φως»

Ακούστε το άρθρο

Την πεποίθηση του ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο φωτισμός στην Πόλη του Πύργου θα έχει ανέβει επίπεδο εξέφρασε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του πως «Ως Δημοτική Αρχή στις σκέψεις και τις προτάσεις εμείς απαντούμε με πράξεις. Ήδη εγκρίθηκε διαγωνισμός για τη προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, λαμπτήρες LED, σύγχρονα φωτιστικά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, εορταστικός διάκοσμος κ.α. που θα χρησιμοποιηθούν σε κεντρικούς δρόμους του Πύργου. Μιλάμε για ένα διαγωνισμό συνολικού προϋπολογισμού 390.000 ευρώ με την μελέτη να γίνεται από την τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας».

Παράλληλα ο κ. Αντωνακόπουλος πρόσθεσε πως «Εκπονείται και μια μελέτη φωτισμού με LED, και πάλι από την Τεχνική μας Υπηρεσία συνολικού προϋπολογισμού 180.000 ευρώ με την οποίας θα αντικατασταθεί με σύγχρονους λαμπτήρες LED ο φωτισμός στο λιμάνι Κατάκολου».

«Και οι δυο παραπάνω δράσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και όταν ολοκληρωθούν θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της πόλης τις βραδινές ώρες, ενώ θα έχουμε και οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας για τον φωτισμό. Παραλάβαμε τον Πύργο μια σκοτεινή πόλη και ήδη… υπάρχει πολύ φως και σύντομα θα υπάρχει ακόμα περισσότερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα