Αντωνακόπουλος: «Μείνετε σπίτι… φροντίζουμε εμείς για εσάς»

«Εσείς μείνετε σπίτι κι εμείς θα φροντίσουμε για εσάς»… αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει στους δημότες –και κυρίως αυτούς που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού- ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Ο κ. Αντωνακόπουλος ρίχνει μεγάλο βάρος στην κάλυψη αναγκών όπως η παράδοση τροφίμων και φαρμάκων αλλά και η άμεση διεκπεραίωση ζητημάτων με τις δημοτικές υπηρεσίες.

Μάλιστα ο δήμαρχος Πύργου απευθύνει κάλεσμα στους συμπολίτες με ειδικές ανάγκες, κωφούς, τυφλούς, άτομα με αυτισμό ή άτομα σε αμαξίδιο, ηλικιωμένους, άπορους και άτομα που νοσούν να απευθυνθούν στις Υπηρεσίες του δήμου για την κάλυψη των αναγκών τους.  Πολλοί από αυτούς είναι μόνοι και δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες.

«Ζούμε όλοι μαζί και αντιμετωπίζουμε τη σύγχρονη δοκιμασία της ανθρωπότητας, την πανδημία του κορωνοϊού. Ο δήμος Πύργου βρίσκεται μαζί σας, εσείς μείνετε στο σπίτι, εμείς φροντίζουμε ώστε να είναι στη διάθεσή σας μία σειρά υποστηρικτικών μέτρων. Αυτήν την ώρα το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στις ευπαθείς ομάδες και μεριμνήσαμε ώστε να υπάρξει ενημέρωση με τη νοηματική γλώσσα από την εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής Σοφία Διαμαντοπούλου».

Σημειώνεται πως όποιος επιθυμεί περισσότερες πληροφορίες μπορεί να καλεί τηλεφωνικά στα:

– 26213 62404

– 26213 62428

– 26210 22199

– 693 65 31 682

είτε να στείλει μήνυμα στη σελίδα Δήμος Πύργου στο fb ή να στείλει e-mail στο dimospirgou@gmail.com καθώς και να επικοινωνήσει στο Κέντρο Συντονισμού Βοηθειας και Πληροφόρησης για τον Κορωνοϊό (2621 200 210).