Ηλεία

Αντωνακόπουλος: «Το Φθινόπωρο του 2020 στη διάθεση των πολιτών το Κολυμβητήριο Πύργου»

Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπαίνει, πλέον, το έργο συντήρησης και επισκευής του Κολυμβητηρίου του Πύργου, μετά τις τελευταίες υπογραφές που «έπεσαν» χθες στο γραφείο του δημάρχου Πύργου. Όπως δήλωσε σχετικά ο Τάκης Αντωνακόπουλος το έργο αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το Φθινόπωρο του 2020, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί από την νεολαία –και όχι μόνο- που τα τελευταία χρόνια το είχε στερηθεί…

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών με τον ανάδοχο του έργου -εργολάβο Κώστα Δηλάρη- ο δήμαρχος Πύργου τόνισε ότι «Ολοκληρώσαμε και την τελευταία γραφειοκρατική κίνηση σχετικά με την έναρξη του έργου για την συντήρηση – επισκευή του Κολυμβητηρίου του Πύργου.

Η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη και για τα συμπληρωματικά έργα πέριξ της πισίνας του Κολυμβητηρίου και άμεσα θα εγκατασταθεί στο χώρο ο εργολάβος. Καλώς εχόντων των πραγμάτων από το Φθινόπωρο του 2020 το Κολυμβητήριο θα βρίσκεται στη διάθεση των συμπολιτών μας. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες, ο αντιδήμαρχος κ. Αργυρόπουλος και ο υπεύθυνος των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου, αντιδήμαρχος κ. Αργυρόπουλος, κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ούτως ώστε να είμαστε εμπρόθεσμοι και να έχουμε μια σωστή και έγκαιρη κατασκευή αυτού του έργου. Ενός που έχει ξεχωριστή σημασία για τη νέα γενιά αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχουν πάνω από 300 παιδιά που χρησιμοποιούν Κολυμβητήριο και το στερούνται εδώ και κάποια χρόνια».

«Ένα ακόμα σοβαρό έργο για την πόλη του Πύργου και την νεολαία μας ήδη βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Το Κολυμβητήριο που παρέμενε κλειστό για 6-7 χρόνια από το ερχόμενο Φθινόπωρο θα τεθεί και πάλι σε λειτουργία για να φιλοξενήσει νέα παιδιά που θέλουν να αθληθούν αλλά και για συμπολίτες μας που θα θελήσουν να το χρησιμοποιήσουν για λόγους υγείας. Υλοποιούμε την βασική εντολή του δήμαρχου δίνοντας τα κίνητρα και τις υποδομές στους νέους για να βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος.

«Πολιτισμός ίσον Αθλητισμός, αυτά τα δυο πάνε μαζί. Θα προσκαλέσουμε τα σωματεία και τους συλλόγους για να χρησιμοποιήσουν το Κολυμβητήριο και να μην τρέχουν σε άλλες περιοχές εκτός δήμου», σχολίασε ο αντιδήμαρχος-αρμόδιος αθλητικών εγκαταστάσεων Γιάννης Αργυρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα