Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Αντώνης Καράμπελας: Συνεργασία παράταξης «Πύργος-Έργο Πολιτών» και παράταξης «ΑΝΑΣΑ»

Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε στηρίζοντας με την ψήφο σας την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν θετικό για εμάς. Σεβόμαστε την ετυμηγορία του Πυργιώτικου λαού και πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα οδηγεί σε μια λύση που εμείς είχαμε υποστηρίξει σε όλη την προεκλογική μας καμπάνια, την ένωση δυνάμεων και την γεφύρωση αντιθέσεων για το καλό του τόπου.

Είναι ο μόνος δρόμος για την επόμενη Κυριακή αλλά και για την προοπτική διοίκησης του Δήμου.

Με συλλογικότητα, με ανιδιοτέλεια, με αφοσίωση στον πολίτη, με αγάπη για τον τόπο, με διάθεση για προσφορά.

Διακηρύξαμε κατά τηνδιάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι κοινή μας απόφαση είναι να αφήσουμε πίσω όσα μας χώρισαν , όσα δεν λειτούργησαν σωστά, απορρίπτοντας παράλληλα με απόλυτο τρόπο ‘’μεγαλοϊδεατισμούς’’  που κάποιοι εξέφρασαν και δυστυχώς εξακολουθούν να εκφράζουν σε πλήρη δυσαρμονία με την βούληση και θέληση της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Το εκλογικό  αποτέλεσμα της 26ηςΜαΐου ανέδειξε με ξεκάθαρο τρόπο την παράταξη ‘’ΑΝΑ.Σ.Α’’ με επικεφαλής τον Τάκη Αντωνακόπουλο ως πρώτη δύναμη.

Με αυτά τα δεδομένα και με βάση τις αξιακές και δημοκρατικές αρχές της παράταξής μας,  έγινε ευρύς και ουσιαστικός διάλογος για την θέση που πρέπει να πάρουμε ενόψει των επαναληπτικών εκλογών της Κυριακής, σε συνάντηση-σύσκεψη των υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας που έγινε στα γραφεία της παράταξης.

Στην συνάντηση- σύσκεψη αυτή καταγράφηκαν με σαφή και δημοκρατικό τρόπο:

  • Η συνεργασία της Παράταξης ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ με την παράταξη ‘’ΑΝΑ.Σ.Α’’ και τον επικεφαλής αυτής Τάκη Αντωνακόπουλο. Tην οποία και στηρίζουμε στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία της Κυριακής.
  • Η συνεργασία αυτή προκύπτει από την βασική μας θέση,για την ενότητα των δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά και για την σύνθεση και σύγκλιση που η νέα αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση ‘’ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ’’ μας καθοδηγεί.
  • Η συνεργασία αυτή θα κρίνεται και θα αξιολογείται συνεχώς ως προς τα αποτελέσματά της, από το σύνολο της παράταξης μας, βάσει των αρχών της και όχι των θέσεων.
  • Και τέλος η παράταξη μας ΄΄ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ θα παραμείνει ενεργός σταθερή και συμπαγής καθόλη τη διάρκεια της Δημοτικής θητείας, πιστεύοντας ότι με το στελεχιακό δυναμικό που διαθέτει, μπορεί να δώσει γνώση και εμπειρία αλλά και φρέσκιες ιδέες, καινοτόμες προτάσεις και κυρίως έχει την διάθεση για δουλειά.

Για να κάνουμε επιτέλους έναν νέο μεγάλο Δήμο. Έναν Δήμο που όλοι μας ΘΕΛΟΥΜΕ και ΑΞΙΖΟΥΜΕ.

Με εκτίμηση και σεβασμό

Αντώνης Καράμπελας

Όλη η επικαιρότητα